UPDATE | Partida dintre Juventus și Aletico Madrid va avea totuși loc mâine, așa cum era programată. Amicalul se va disputa la Torino, la centrul de pregătire al italienilor.

Premier League
Roy Keane și Paul Scholes, duri cu jucătorii lui United: "Lipsește inteligența fotbalistică"
ACUM 4 MINUTE
Știrea inițială
Amicalul programat mâine seară între Juventus și Atletico Madrid nu se va mai disputa la Tel Aviv. Decizia vine în urma amenințărilor din ultimele ore ale unui atac asupra orașului israelian, după escaladarea militară dintre Israel și jihadiștii din Fâșia Gaza, anunță italienii de la Gazetta dello Sport.
Pentru ambele cluburi, rămâne nevoia unui test final înainte de începerea campionatelor. Sunt examinate toate scenariile, de la posibilitatea schimbării locului de desfășurare pentru Juve-Atletico, până la căutarea unui alt adversar care să închidă presezonul.

Primul anunț făcut de Atletico

După o dimineață în care totul a fost la stadiu de zvon, anunțul a venit cu un tweet al clubului spaniol. „Din cauza situației actuale de securitate, Comtec Group (promotorul meciului), Juventus și Atlético de Madrid anunță că meciul amical dintre cele două echipe care era programat să aibă loc în Israel, duminică, 7 august, pe stadionul Bloomfield din Tel Aviv, a fost anulat!”.
Ulterior a venit și anunțul italienilor de la Juve: „Din cauza ultimelor evoluții, meciul amical dintre Atletico Madrid și Juventus, programat în Israel, a fost anulat. Deținătorii de bilete vor primii banii înapoi prin aceleași instrumente de plată utilizate pentru achiziție, în termen de 14 zile”.

Zece persoane ucise, cel puțin 55 de răniți

Spaniolii de la Atletico ar fi trebuit să se întâlnească sâmbătă, la 11:30, la aeroport, dar în cele din urmă au renunțat la zborul de la 12:30. Plecarea celor de la Juventus, de pe aeroportul din Torino Caselle, cu destinația Tel Aviv, era programată la ora 15:00.
Situația din Orientul Mijlociu a determinat această decizie. Loviturile aeriene israeliene din Fâșia Gaza, au dus la uciderea a cel puțin zece persoane, plus aproximativ 55 de răniți, inclusiv a comandantului sectorului de nord al Jihadului Islamic, Tayasir Jabari.
Vineri seară au fost lansate 70-80 de rachete din Fâșie spre centrul Israelului, dar nu s-au anunțat victime. Liderul politic al organizației islamice Ziad Nahaleh a declart că „Tel Aviv și toate celelalte orașe israeliene sunt în ținta noastră”. De aici și decizia luată de cele două cluburi.
Romanian Liga I
Debeljuh a răbufnit după eliminarea din meciul cu Chindia! "A fost penibil! Mă las de fotbal"
ACUM 43 MINUTE
Premier League
Erling Haaland, încântat după debutul în Premier League: "E un moment important pentru mine"
ACUM O ORĂ