George Ogăraru a fost unul dintre jucătorii care s-au calificat în semifinalele Cupei UEFA, sub comanda lui Cosmin Olăroiu. Fostul fundaș al Stelei a povestit cum a trăit acea dublă istorică pentru fotbalul românesc, în care golul lui Bănel Nicoliță de pe Giulești a stabilit echipa calificată. În tur, scorul a fost 1-1 (Viorel Moldovan / Bănel Nicoliță), iar în manșa retur cele două rivale din Capitală au încheiat tot la egalitate, scor 0-0.
"A fost o atmosferă extraordinară. Un stadion arhiplin și o emoție extraordinară. Un punct culminant al carierei noastre. Din fericire, noi (n.r. - Steaua) am fost cei care am mers mai departe. Rămâne ceva extraordinar pentru România (n.r. - sfertul "UEFAntastic").", a povestit Ogăraru, pentru DigiSport.
https://i.eurosport.com/2020/04/07/2803840.jpg
Fotbal
Jucătorii unui club important din Scoția, în discuții cu poliția după antrenamente în parc
07/04/2020 LA 09:29

Ogăraru: "Niciodată să nu te crezi invincibil"

Ogăraru n-a ezitat să vorbească nici despre dubla din semifinale, contra lui Middlesborough, care încă le trezește amintiri neplăcute fanilor "roș-albaștri". După succesul în fața Rapidului, Steaua a fost eliminată dramatic din Cupa UEFA de Middlesbrough, scor 4-3 la general. Formația pregătită de Olăroiu a câștigat meciul tur, de la București, scor 1-0, însă în retur a pierdut cu 2-4, după ce a condus cu 2-0 pe terenul englezilor.
La 14 ani distanță de la acea primăvara memorabilă, Ogăraru a mărturisit că performanța din dubla cu Rapid le-a dat impresia steliștilor că invincibili, iar asta i-a costat scump în returul cu Middlesborough:
"Performanța din meciul cu Rapid ne-a dat impresia că suntem de neînvins. Era o echipă din Anglia (n.r. - Middlesborough), nu ne speria deloc și am avut mare încredere. Din păcate, meciul retur cu Boro ne-a dat puțin peste cap. Mult timp n-am realizat ce s-a întâmplat. Ca o lecție, niciodată să nu te crezi de neînvins.", a mai spus fostul stelist.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Selecționerul Tite a oferit ultimele detalii despre starea lui Neymar și Danilo, ambii accidentați
ACUM 2 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Belgia ratează șansa de a se califica în optimi încă din etapa a 2-a. Maroc a câștigat cu 2-0
ACUM 11 MINUTE