Oprirea fotbalului din cauza pandemiei de COVID-19 are efecte negative pentru cluburile de fotbal din punct de vedere financiar. Fără venituri din drepturi TV sau bilete la meciuri, acestea sunt nevoite să facă sacrificii. Și nici cluburile mari nu sunt imune la aceste probleme.
Anderlecht a anunțat că l-a dat afară pe antrenorul secund, Par Zetterberg, pentru a economisi în această perioadă. Formația belgiană a explicat că renunțarea la antrenorul de 49 de ani este determinată de pierderea veniturilor.
Fotbalul profesionist, la fel ca și multe alte domenii economice, este pus în mare dificultate de COVID-19. Această perioadă are un impact economic major asupra clubului. De aceea încercăm să ne apărăm pe termen scurt în fața unor pierderi majore cauzate de oprirea campionatului. Așa că am decis să ne despărțim de Par Zetterberg care va fi ținut minte ca un gigant aici | comunicat Anderlecht
Bundesliga
Bayern e de neoprit! Record de goluri pentru Nagelsmann în Bundesliga după victoria cu Furth
ACUM 26 MINUTE
Zetterberg a jucat în cariera sa de fotbalist la Anderlecht în 2 perioade, acumulând peste 300 de partide în tricoul echipei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM O ORĂ
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 2 ORE