Mijlocașul portughez al celor de la Everton, Andre Gomes, le-a mulțumit fanilor pentru mesajele de susținere primite în ultimele zile. Gomes s-a accidentat grav în partida cu Tottenham de duminică și are șanse mici să mai joace în acest sezon.
Salut tuturor. Așa cum știți deja, totul a decurs bine. Sunt acasă alături de familia mea și aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru sprijin, pentru mesaje și energia pozitivă. Vă multumesc - Andre Gomes.
Premier League
Merseyside derby | Sigurdsson, mai scump decât Salah și Mane. Cum a fost "jefuită" Everton
01/12/2021 LA 12:46

Poate lipsi un an de pe gazon

Gomes ar putea merge din nou mai devreme de șase luni însă mijlocașul lui Everton are un drum lung până la recuperarea completă. O fractură cu dislocare este cauzată de o rană semnificativă la țesuturile moi, printre care tendoane și capsula care ține articulațiile legate. În cazul lui Gomes, forța impactului a continuat iar oasele din glezna sa s-au rupt.
”Cred că în cazul lui Gomes, piciorul său a fost în pământ dar centrul de gravitate nu a fost deasupra gleznei așa că piciorul a fost supus unor forțe puternice care au afectat oasele și articulațiile”, a declarat Andrew Goldberg, chirurg orteopedic la spitalul Wellington, în Anglia. ”Până când va putea să joace vor mai trece cel puțin șase luni, poate chiar un an”, a adăugat el.
Everton a informat că operația lui Andre Gomes a decurs fără probleme și că portughezul este așteptat să își revină în totalitate.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
22/09/2021 LA 07:16
Premier League
Adio, United! Jucătorul a refuzat ultima propunere a clubului și de mâine e liber de contract
29/06/2020 LA 13:15