Olandezul în vârstă de 54 de ani a mai fost parte din stafful tehnic al germanilor între 2012 și 2014. După ce a părăsit Bundesliga, Jonker a condus Academia de tineret a lui Arsenal, unde este legitimat și românul Vlad Dragomir, înlocuidu-l pe Liam Brady.
Vorbind despre numirea tehnicianului în locul lui Valerian Ismael, directorul sportiv al lui Wolfsburg, Olaf Rebbe, a declarat: "Andries Jonker cunoaște foarte bine clubul. Am ținut în permanență legătura, chiar și când s-a aflat la Londra. Este un antrenor experimentat și un tactician desăvârșit, calități necesare pentru a readuce clubul pe linia de plutire". Fost antrenor secund al lui Louis van Gaal la Barcelona și Bayern Munchen, Jonker a semnat cu Wolfsburg până în 2018.
Fotbal
Rezumatul partidei Watford - Norwich, cu un gol de poveste al americanului Joshua Sargent
ACUM 2 ORE
Arsenal caută acum înlocuitor, iar printre favoriții la conducerea Academiei se numără și Jose Segura, șeful Academiei la Bacelona B. "Tunarii" nu sunt însă singurii care doresc să obțină semnătura spaniolului, acesta fiind și pe lista lui Chelsea, conform informațiilor venite din presa britanică.
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM 3 ORE
Fotbal
Gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic la Watford - Norwich City
ACUM 3 ORE