Genoa este în mare dificultate în Serie A, având doar o victorie și 9 puncte după12 etape desfășurate din acest sezon. Este în zona retrogradării, astfel că a decis să schimbe antrenorul în acest weekend, după ce a terminat 2-2 la Empoli.
Astfel, a ajuns la un acord cu Andriy Shevchenko, cu care a semnat un contract pe termen lung, până în 2024. Fostul atacant de la AC Milan și Chelsea, în vârstă de 45 de ani, îl înlocuiește pe Davide Ballardini.
Cupa Mondială FIFA
CM 2022 | CONCLUZIILE, REZULTATELE ȘI CLASAMENTELE DUPĂ ETAPA A DOUA. CE ECHIPE S-AU CALIFICAT
ACUM 4 ORE

Andriy Shevchenko a făcut istorie în Serie A la AC Milan

Andriy Shevchenko ajunge la Genoa după un moment important al carierei, după ce a ajuns până în sferturile de finală la Euro 2020. În această fază a competiției, Ucraina a fost învinsă de Anglia la Roma cu scorul de 4-0. La aproximativ o lună distanță după încheierea turneului final, fostul mare golgheter al Europei s-a despărțit de federația de la Kiev.
Shevchenko a făcut istorie ca jucător în Serie A, la AC Milan, unde a câștigat cinci trofee majore, inclusiv titlul Serie A și Liga Campionilor, precum și Balonul de Aur în 2004. El și început cariera de jucător la Dinamo Kiev, înainte de a se alătura Diavolului milanez în 1999.
Fostul atacant a ajuns la Chelsea în 2006 pentru suma 30 de milioane de lire sterline, unde a câștigat Cupa FA și Cupa Ligii. În 2008 a fost împrumutat un sezon din nou la AC Milan. A părăsit Stamford Bridge definitiv în 2019, pentru a reveni la Dinamo Kiev. El s-a retras în 2012, fiind și golgheterul all-time al Ucrainei, cu 48 de goluri în 111 meciuri. Dar cartea lui de vizită este legată în principal de AC Milan, unde a marcat 175 goluri în 324 meciuri pentru AC Milan
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie A
Șoc în Italia! Conducerea lui Juventus a demisionat! Andrea Agnelli și Pavel Nedved, OUT de la club
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Un fan a intrat pe teren la Portugalia - Uruguay! A transmis 3 mesaje politice în același timp
ACUM 4 ORE