Edi Iordănescu a preluat echipa națională a României de la Mirel Rădoi, însă după două meciuri nu a obținut nicio victorie. În clasamentul publicat de către FIFA joi, naționala lui Iordănescu a coborât de pe locul 47 pe 48, iar acum înregistrează un total de 1446.54 puncte. După primele două partide sub comanda lui Edi Iordănescu, România are o înfrângere și un rezultat de egalitate.
Partidele cu Grecia și Israel au fost singurele partide de pregătire ale noului selecționer, înaintea debutului în Nations League din luna iunie, acolo unde România se află în grupă cu Bosnia, Muntenegru și Finlanda. România va disputa patru partide în luna iunie, urmând ca celelalte două partide să aibă loc în luna septembrie a acestui an.
CITEȘTE ȘI:
Fotbal
Edi Iordănescu, vehement după primele meciuri la națională! Ce le-a transmis fotbaliștilor
05/05/2022 LA 09:40

Cum comentează Anghel Iordănescu debutul lui Edi la națională

Anghel Iordănescu a dat vina pe problemelor de efectiv cu care s-a confruntat naționala pentru rezultatele slabe din primele două meciuri, cu Grecia și Israel: "Din păcate, n-am câștigat niciun meci. Dar trebuie analizat totul și trecut prin rațiune. A fost un context special. Totul s-a transformat într-o mare neșansă. E greu să abordezi partidele când ai atât de mulți absenți. La primul meci, au fost acele cazuri de viroză care au dat peste cap întregul program de pregătire.
Orice selecționer își face un plan de joc cu mult timp înainte de acțiune. Din informațiile pe care le am din interior, programul a fost extrem de dificil de executat, inclusiv programul zilnic de antrenamente. Se plănuia un anumit antrenament tactic, care a fost schimbat din cauza virozei care a dat mari dureri de cap staff-ului medical", a declarat Iordănescu pentru Digi Sport.
Fotbal
România continuă să coboare în clasamentul FIFA! Locul ocupat de naționala lui Edi Iordănescu
31/03/2022 LA 14:24
International friendlies
"Poate duce naționala la Euro!" Victor Pițurcă are încredere în Edi Iordănescu. Ce a declarat
29/03/2022 LA 10:40