Plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa națională îi pune pe șefii FRF în fața unei situații delicate. Găsirea unui nou selecționer nu pare deloc simplă, sintagma că "echipa națională nu se refuză" nemaifiind neapărat valabilă.
Răzvan Burleanu și echipa sa au încercat să-i convingă pe Gică Hagi sau Răzvan Lucescu, dar ambii au refuzat. Dan Petrescu a fost și el contactat, însă antrenorul CFR-ului a cerut timp de gândire până pe 20 decembrie, după ce ardelenii vor disputa ultimul meci din acest an.
Șefii de la Casa Fotbalului iau în calcul și alte variante și în ultimele zile au apărut informații că s-a ajuns deja la un acord cu Adrian Mutu, urmând ca "Briliantul" să fie anunțat oficial în următoarele zile.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18
Citește și:

Anghel Iordănescu: "La echipa națională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroși"

Lumea fotbalului are opinii diferite despre această variantă, dar majoritatea specialiștilor par a nu o agreea. În fapt, Mutu nu a demonstrat nimic ca antrenor, singurul aspect pozitiv al carierei sale fiind mandatul de la echipa națională de tineret, cu care a ajuns la Campionatul European, unde nu a ieșit din grupe deși nu a pierdut niciun meci.
Printre cei care nu sunt de acord cu numirea lui Mutu laprima reprezentativă se numără și Anghel Iordănescu. Fostul mare antrenor consideră că la echipa națională trebuie să vină mereu cei mai valoroși antrenori.
"În primul rând, la echipa națională trebuie să ajungă selecționeri oamenii cei mai valoroși, care au dovedit, care au avut realizări în fotbal și care au experiență.Asta nu înseamnă că aș avea ceva cu Mutu. Din punctul meu de vedere, îi urez succes și baftă. Dar, vă repet, la echipa națională trebuie să ajungă oamenii cei mai valoroși", a spus Iordănescu pentru Fanatik.
Fotbal
Ladislau Boloni s-a decis în legătură cu oferta FRF! Ce are de gând antrenorul
13/01/2022 LA 07:28
Fotbal
Răsturnare de situație la națională! Ce decizie ar putea lua FRF dacă Boloni nu dă un răspuns curând
11/01/2022 LA 09:26