Anglia riscă să piardă doi jucători tineri, chiar înaintea Cupei Mondiale. Eddie Nketiah de la Arsenal și Callum Hudson-Odoi de la Chelsea sunt hotărâți să îmbrace tricoul naționalei Ghanei.
Potrivit Football.London, cei doi au fost deja contactați de către reprezentanții federației din Ghana, în speranța că țara din Africa îi va avea pe tinerii jucători de la Arsenal și Chelsea în lotul pentru Cupa Mondială din Qatar.
Nketiah încă nu a fost selecționat de către Gareth Southgate la naționala de seniori a Angliei, în timp ce Hudson-Odoi, care are trei selecții, încă are posibilitatea de a schimba echipa națională.
Fotbal
Cum arată 11-le starurilor care rămân libere de contract pe 1 iulie! Nume uriașe în atac
ACUM 22 MINUTE
Nketiah are 16 goluri la echipa de tineret a Angliei în 17 selecții. La Arsenal el are parte de un final bun de sezon, marcând patru goluri în ultimele patru meciuri pentru echipa lui Arteta.

Arsenal, victorie chinuită cu Leeds. "Tunarii", 4 puncte peste Spurs înaintea meciului direct

Citește și:

Nketiah și Hudson-Odoi pot juca pentru Ghana

Dacă în cazul lui Nketiah, care nu a fost selecționat, lucrurile sunt clare, Hudson-Odoi poate schimba echipa națională, după ce FIFA a schimbat regulile în septembrie 2020. Atacantul lui Chelsea a jucat în trei partide în preliminariile EURO 2020, dar acest lucru se întâmpla înainte ca acesta să împlinească 21 de ani.
https://i.eurosport.com/2019/03/24/2550687.jpg
Astfel, jucătorii care nu au mai mult de trei selecții la echipa națională pot evolua pentru altă țară dacă acele selecții au venit înainte ca aceștia să împlinească 21 de ani. Chiar dacă ar fi selecționați de Southgate, șansele ca cei doi să prindă minute sunt destul de mici, ținând cont de opțiunile pe care le are la dispoziție selecționerul englez.
Hudson-Odoi și-a făcut debutul pentru Anglia în 2019, în victoria cu 5-0 în fața Cehiei. El a mai evoluat pentru echipa lui Southgate în partidele împotriva naționalelor din Muntenegru și Kosovo.
Ghana s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar și va fi în grupă cu Portugalia, Uruguay și Coreea de Sud.
https://i.eurosport.com/2022/05/10/3369996.jpg
Romanian Liga I
Reacție vehementă despre posibilitatea transferului lui Dorin Rotariu la FCSB: "Exclus!"
ACUM O ORĂ
Serie A
Ibrahimovic nu are de gând să se retragă! Suedezul e gata să accepte un salariu infim la Milan
ACUM 2 ORE