România U20, condusă de Bogdan Lobonț, a pierdut astăzi partida amicală disputată pe stadionul St. Geroge’s Park, în compania reprezentativei U20 a Angliei.
Anglia a marcat primul gol al partidei încă din minutul 15, atunci când Mola a înscris grație unei lovituri de cap. Avantajul englezilor s-a mărit atunci când Gelherd a reușit să marcheze din două încercări în minutul 21.
La pauză s-a intrat cu scorul de 2-0 pentru englezi, care au reușit să marcheze și la câteva minute de la revenirea de la vestiare. În minutul 53, Gelhard a reușit dubla, în urma unui șut puternic de la aproximatix 18 metri, la colțul lung.
Fotbal
Dinamo și FCSB, cele mai tinere echipe din Liga 1! Care sunt cele mai mici medii de vârstă din lume
ACUM 14 MINUTE
Golul de onoare al României a venit în minutul 60 al partidei, atunci când Darius Ghindovean de la Duisburg a marcat dintr-o lovitură liberă.
Englezii nu au luat piciorul de pe pedala de accelerație, aceștia având alte trei reușite. În minutul 75, Weir a dus scorul la 4-1, în timp ce în minutul 80, Gelhardt a reușit hattrick-ul. În minutul 90, Rak-Sakyi a dus scorul la 6-1.
Pentru trupa lui Lobonț, aceasta este prima înfrângere, după ce săptămâna trecută a reușit să câștige meciul de la Voluntari împotriva Portugaliei, scor 2-1.
Echipa de start a României U20 în meciul contra Angliei U20:
Sava – Grosu, Duțu, Giafer, Sima, Mărginean, Grameni, Bani, Pănoiu, Baiaram, Rotar;
Următorul meci al echipei lui Bogdan Lobonț se va disputa pe 11 octombrie, atunci când România U20 se va deplasa în Germania, pentru a disputa un meci amical cu reprezentativa U20 a Germaniei.

LOTUL ROMÂNIEI U20

  • Portari: Răzvan Sava (Torino/Italia), Alexandru Borbei (Lecce/Italia), Otto Hindrich (CFR Cluj)
  • Fundași: Darius Grosu (Farul Constanța), Eduard Duțu (Fiorentina/Italia), Matei Ilie (Padova/Italia), Deniz Giafer (Dinamo), Daniel Bîrzu (Farul Constanța), Alexandru Sima (CSM Reșița), Gabriel Buta (Farul Constanța)
  • Mijlocași: Andrei Mărginean (Sassuolo/Italia), Szondi Botond (AFK Csikszereda), Ștefan Pănoiu (FC Rapid 1923), Francisc Cristea (Politehnica Iași), Constantin Grameni (Farul Constanța), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Marius Corbu (Akademia Pușcaș/Ungaria), Ahmed Bani (Dinamo), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexandru Oroian (Hermannstadt), Robert Mustacă (Unirea Slobozia)
  • Atacanți: Luca Andronache (Farul Constanța), Bogdan Rotar (AFK Csikszereda)
Fotbal
Cât de greu este să fii antrenor în Premier League? Doar Espirito Santo îl mai salvează pe Nuno
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Un nou transfer pentru CSU Craiova! Echipa lui Reghecampf a adus un mijlocaș croat
ACUM O ORĂ