România U20, condusă de Bogdan Lobonț, a pierdut astăzi partida amicală disputată pe stadionul St. Geroge’s Park, în compania reprezentativei U20 a Angliei.
Anglia a marcat primul gol al partidei încă din minutul 15, atunci când Mola a înscris grație unei lovituri de cap. Avantajul englezilor s-a mărit atunci când Gelherd a reușit să marcheze din două încercări în minutul 21.
La pauză s-a intrat cu scorul de 2-0 pentru englezi, care au reușit să marcheze și la câteva minute de la revenirea de la vestiare. În minutul 53, Gelhard a reușit dubla, în urma unui șut puternic de la aproximatix 18 metri, la colțul lung.
Ligue 1
Efectul telenovelei Mbappe | Leonardo, demis de la PSG
ACUM 2 ORE
Golul de onoare al României a venit în minutul 60 al partidei, atunci când Darius Ghindovean de la Duisburg a marcat dintr-o lovitură liberă.
Englezii nu au luat piciorul de pe pedala de accelerație, aceștia având alte trei reușite. În minutul 75, Weir a dus scorul la 4-1, în timp ce în minutul 80, Gelhardt a reușit hattrick-ul. În minutul 90, Rak-Sakyi a dus scorul la 6-1.
Pentru trupa lui Lobonț, aceasta este prima înfrângere, după ce săptămâna trecută a reușit să câștige meciul de la Voluntari împotriva Portugaliei, scor 2-1.
Echipa de start a României U20 în meciul contra Angliei U20:
Sava – Grosu, Duțu, Giafer, Sima, Mărginean, Grameni, Bani, Pănoiu, Baiaram, Rotar;
Următorul meci al echipei lui Bogdan Lobonț se va disputa pe 11 octombrie, atunci când România U20 se va deplasa în Germania, pentru a disputa un meci amical cu reprezentativa U20 a Germaniei.

LOTUL ROMÂNIEI U20

  • Portari: Răzvan Sava (Torino/Italia), Alexandru Borbei (Lecce/Italia), Otto Hindrich (CFR Cluj)
  • Fundași: Darius Grosu (Farul Constanța), Eduard Duțu (Fiorentina/Italia), Matei Ilie (Padova/Italia), Deniz Giafer (Dinamo), Daniel Bîrzu (Farul Constanța), Alexandru Sima (CSM Reșița), Gabriel Buta (Farul Constanța)
  • Mijlocași: Andrei Mărginean (Sassuolo/Italia), Szondi Botond (AFK Csikszereda), Ștefan Pănoiu (FC Rapid 1923), Francisc Cristea (Politehnica Iași), Constantin Grameni (Farul Constanța), Darius Ghindovean (Duisburg/Germania), Marius Corbu (Akademia Pușcaș/Ungaria), Ahmed Bani (Dinamo), Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexandru Oroian (Hermannstadt), Robert Mustacă (Unirea Slobozia)
  • Atacanți: Luca Andronache (Farul Constanța), Bogdan Rotar (AFK Csikszereda)
Ligue 1
Comunicat dur al Ligii Spaniole de Fotbal după anunțul prelungirii transferului lui Mbappe la PSG!
ACUM 3 ORE
Fotbal
Incidente grave la finala Cupa Greciei! Echipa lui Răzvan Lucescu a ratat trofeul
ACUM 3 ORE