Formația de pe Camp Nou a luat decizia să nu transfere pe nimeni în atac în perioada de mercato recent încheiată, în ciuda faptului că Suarez s-a operat și va lipsi, până spre finalul sezonului. Asta și pentru că Quique Setien a avut suficient timp să îl vadă la lucru pe Ansu Fati și a considerat că acesta poate să îl facă uitat pe uruguayan.
Fati a fost folosit de destule ori și de Valverde, însă sub comanda noului tehnician pare să aibă și mai mare încredere în propriile forțe. Astfel, partida cu Levante a reprezentat cadrul perfect pentru ca puștiul de 17 ani al catalanilor să strălucească.
În doar două minute, vârful de atac și-a trecut în cont dubla, de fiecare dată fiind asistat excelent de Messi. Argentinianul a avut și el ocazia să puncteze contra uneia dintre "victimele" favorite, dar a fost extrem de ghinionist. În final, Rochina a redus din handicap, la capătul unui corner, însă oaspeţii nu au avut puterea să mai pună presiune pe poarta lui Ter Stegen în ultimele două minute de prelungiri.
Fotbal
Prima reacție a lui Lewandowski după ce a primit titlu de cel mai bun fotbalist al lumii în 2021
ACUM 11 MINUTE
La 17 ani și 94 de zile, Ansu Fati este cel mai tânăr jucător din istoria La Liga care înscrie mai mult de un gol într-o partidă. Precedentul record era deținut de Juanmi, care în 2010, reușise o dublă pentru Malaga la 17 ani și 115 zile.
Graţie acestui succes, Barcelona se menţine la 3 puncte de liderul Real Madrid, care a învins în această etapă pe Atletico, scor 1-0, în derbyul capitalei.
Fotbal
Camerun și Burkina Faso merg mai departe, în timp ce Insulele Capului Verde se află în așteptare
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Rapid a făcut un nou transfer! Un argentinian polivalent va evolua pentru giuleșteni
ACUM O ORĂ