Ante Puljic a vorbit despre revenirea spectaculoasă a lui Dinamo, imediat după victoria cu 2-0 din fața celor de la Hermannstadt. 4 victorii consecutive au readus zâmbetul pe buze și încrederea într-un vestiar în care Dinamo a adus 18 titluri, dar se vorbea de retrogradare.
Dinamo a reușit să scape de această rușine și Puljic știe exact cine a făcut posibilă ascensiunea din ultimele meciuri.
"Echipa și-a schimbat atitudinea. Asta face diferența față de meciurile pe care nu le-am câștigat. Așa cum am spus mereu, Dinamo nu e echipă de retrogradare. Am avut o perioadă grea, dar acum am ieșit din ea. Cred că toți jucătorii care au venit la Dinamo, au venit pentru trofee" a explicat fundașul croat seria bună a lui Dinamo după venirea lui Dușan Uhrin jr.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 5 ORE
https://i.eurosport.com/2021/05/09/3128855.jpg

Dinamo a învins pe Hermannstadt și se gândește la finala Cupei

Paul Anton a adus victoria lui Dinamo împotriva lui Hermannstadt, cu o dublă. Ambele reușite ale fostului mijlocaș de la Getafe au fost din penalty. După primul dintre ele arbitrul Rusandu ș-a eliminat pe Ionuț Stoica și oaspeții nu au mai contat. După acest succes, al patrulea consecutiv, dinamoviștii au acumulat 27 de puncte și sunt pe locul 11. Între echipa lui Uhrin și primul loc care duce la barajul pentru rămânerea în Liga 1 este o diferență de 4 puncte. Echipele aflate pe locurile 13 și 14, care vor merge la baraja, Voluntari și Viitorul au același numărul de puncte, 23, dar un meci mai pușin ca Dinamo.
Echipa lui Uhrin are acum un alt obiectiv. După 0-1 la Giurgiu, Dinamo se va lupta marți pentru calificarea în finala Cupei. Formația din Ștefan cel Mare are 13 trofee, ultimul câștugat în 2012.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 6 ORE