Rebic, în vârstă de 27 de ani, provine dintr-un mic sat din Croația, Donji Vinjani. Chiar dacă a evoluat într-o finală de Cupă Mondială și pentru echipe de tradiție ca Fiorentina, Eintracht Frankfurt sau Milan, Rebic nu a uitat niciodată de unde a plecat și a încercat întotdeauna să ofere o părticică din câștigurile sale oamenilor din orașul său aflați la nevoie.
Ante Rebic a rămas mereu cu gândul la locul în care a crescut, iar de curând a ieșit la iveală faptul că, în 2018, atacantul croat a plătit datoriile a peste 500 de rezidenți din satul său natal. "Rebic nu a uitat niciodată de rădăcinile sale, chiar dacă s-a mutat la Fiorentina, Italia, pe când avea doar 19 ani", spune cel mai bun prieten al său, Lovro Sindik, în presa din Croația. "Odată, îmi amintesc că a plătit datoriile a peste 500 de rezidenți din satul lui natal". Acest gest al croatului a ieșit la iveală grație poveștii celui mai bun prieten al lui, nu pentru că ar fi vrut ca lumea să știe.
Fotbal
ASCENSIUNEA SPANIEI DUPĂ NUMIREA LUI LUIS ENRIQUE ÎN FUNCȚIA DE ANTRENOR AL "FURIEI ROJA"
ACUM 17 MINUTE

Ante Rebic, croatul cu inimă de aur care nu a uitat de unde a plecat

Acela nu a fost ultimul gest impresionant la care a recurs croatul din echipa lui AC Milan. Ante Rebic a donat de curând 10.000 de euro pentru construirea unui centru de reabilitare și creștere a copiilor din Salvonski Brod. Este vorba despre Golden Sequin Center, o organizație non-profit care funcționează încă din 1993 și are 66 de angajați, care lucrează cu aproximativ 220 de copii cu dizabilități și autism.
Ajutorul financiar venit de la Rebic, împreună cu alte donații și fonduri mai mici din orașul estic croat, vor ajuta mulți tineri să primească o șansă la viață în clădirea modernizată, care se întinde acum pe 520 de metri pătrați: "Îi mulțumim din suflet lui Ante Rebic pentru acest minunat gest, pentru faptul că ne-a oferit acest suport financiar nesperat", a trnamis Ilija Jerkovic, director al Golden Sequin Center.
Romanian Liga I
Reacția lui Ronaldo Deaconu după eurogolurile marcate în poarta lui Dinamo
ACUM 30 MINUTE
Scottish Premier League
Guardiola face curățenie la Man City. 3 jucători exponențiali în ultimii ani au deja bagajele făcute
ACUM O ORĂ