Dan Petrescu a obținut prima victorie pe banca lui Kayserispor chiar împotriva campioanei en-titre, Istanbul Bașakșehir, scor 2-0. Denis Alibec a marcat ambele goluri în duelul din prima ligă turcă, dar a suferit și o accidentare care îl va ține departe de teren cel puțin 4 săptămâni.
Dan Petrescu își dorea dinaintea accidentării internaționalului român încă un atacant de careu, însă problemele lui Alibec au pus o presiune mult mai mare pe conducerea lui Kayseri în contextul unui transfer.
Oficialii turci au alcătuit o listă de atacanți, completată de Dan Petrescu cu numele lui Kevin Luckassen, de la Viitorul Constanța. În cele din urmă, conducerea lui Kayseri a hotărât să-l aducă, liber de contract, pe Anton Maglica.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo și-a explicat răbufnirea din momentul schimbării contra Coreei de Sud
ACUM 11 MINUTE
Dan Petrescu îl cunoaște pe Maglica, atacant croat care s-a despărțit recent de Guizhou Hengfeng. Cei doi au colaborat la formația chineză în iarna anului 2019, înainte ca "Bursucul" să revină pe banca lui CFR Cluj.

Anton Maglica a semnat cu Kayserispor, formația pregătită de Dan Petrescu

Kayserispor a anunțat că Maglica a semnat cu formația lui Dan Petrescu până la finalul sezonului.
Cotat la 800.000 de euro de transfermarkt.com, Maglica a mai evoluat la HNK Orasje, Osijek, Hajduk Split și Apollon Limassol, înainte să ajungă la Guizhou Hengfeng, în februarie 2019.
Atacantul croat a petrecut doi ani la formația chineză, reușind să înscrie 21 de goluri și să ofere 5 pase decisive, în 33 de apariții.
Maglica a fost selecționat și la echipele de tineret ale Croației, începând de la categoria U17.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Cupa Mondială FIFA
Comentatorul turc de la Maroc - Canada, scos din emisie, după ce a folosit un "cuvânt interzis"
ACUM 32 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
#VOCE Australia, victima sigură cu speranța până la cer
ACUM 37 MINUTE