La finalul meciului de la Koln, Antonio Conte a declarat că nu știe dacă va continua la cârma lui Inter și în sezonul următor: "Mă voi întâlni cu cei din conducere și vom decide viitorul meu la club. Nu sunt sigur dacă voi rămâne la Inter și în sezonul următor, vom hotărî împreună. Inter își va face planuri de viitor cu sau fără mine", a declarat Antonio Conte, după finala Europa League.
De altfel, el a adăugat că se gândește să fie mai mult alături de familie și să treacă fotbalul în planul secund. După declarațiile pe care le-a oferit aseară, după finala UEFA Europa League de la Koln, a și apărut în presa din toată lumea numele tehnicianului favorit să preia echipa de la Antonio Conte. Este vorba despre italianul Massimilano Allegri.

Massimiliano Allegri, succesorul lui Antonio Conte la Inter?

Fotbal
Antonio Conte a vorbit despre varianta prelungirii contractului cu Tottenham, scadent în iunie 2023
11/11/2022 LA 15:08
Presa din Italia scrie că o demitere a lui Antonio Conte este acum tot mai probabilă, având în vedere rezultatul meciului de aseară, dar și declarațiile tehnicianului, care a dat de înțeles că nu ar mai dori să continue pe banca nerazzurilor. Principalul favorit pentru înlocuirea lui Antonio Conte ar fi Massimiliano Allegri (53 de ani), care în prezent nu are echipă. Ultimul club antrenat a fost Juventus, pe care l-a părăsit în iunie anul trecut.
De altfel, un astfel de episod a avut loc și în 2014, atunci când Allegri a preluat-o pe Juventus de la Conte și a reușit să mențină gloria torinezilor pe plan intern. Max Allegri, liber de contract de un an, după despărțirea de Juventus, ar fi susținut de președintele Beppe Marotta, cel care l-a adus și la Juventus. Allegri a cucerit cu Juventus 11 trofee: cinci titluri în Serie A, patru Cupe ale Italiei și două Supercupe. El a mai antrenat echipe ca Aglianese, Spal, Grosseto, Lecco, Sassuolo, Cagliari și AC Milan.
Premier League
Antonio Conte a dat de înțeles că se gândește să plece de la Tottenham după eșecul cu Liverpool
07/11/2022 LA 08:22
Premier League
Klopp, impresionat de Salah după victoria cu Tottenham! "Unul dintre cei mai buni atacanți din lume"
07/11/2022 LA 06:38