Pusineri vrea să îl reunească pe atacantul de 31 de ani, care mai are un an rămas în contractul de la Manchester City, cu mijlocașul celor de la AC Milna, Lucas Biglia. Fostul mijlocaș Pusineri a jucat alături de Aguero și Biglia în cele două perioade petrecute la clubul argentinian între 2003 și 2006.
Pusineri a declarat pentru Daily Mirror: ”Am o relație foarte bună cu Biglia și Kun Aguero. Am fost colegi și îi respect pentru ce au făcut în Argentina și Europa. Ar fi frumos să vină aici chiar de mâine. Dar pe viitor, sper că mă voi putea bazez pe ei”.
Aguero a declarat anterior că dorește să își încheie cariera la Independiente: ”Mereu mi-am dorit să mă întorc în Argentina. Știu ce vor fanii lui Independiente, dar am un contract cu City și mă voi concentra pe perioada rămasă aici. Apoi voi vedea ce fac, dar Independiente rămâne prioritatea mea”.
Fotbal
Faza celui de-al doilea gol al lui Brentford în meciul cu Wolves
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Jimenez (Wolves) a încercat o centrare spectaculoasă în meciul cu Brentford! Cum s-a terminat faza
ACUM 2 ORE
Liga
Real Madrid și Barcelona contestă acordul dintre La Liga și fondul de investiții CVC
ACUM 2 ORE