CFR Cluj pare că are o misiune facilă în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Adversară va fi Lincoln, campioana din Insulele Gibraltar, o grupare constituăt din jucători semi-profesioniști, care nu trăiesc din fotbal, iar antrenamentele au loc după încheierea programului de muncă, fiecare având diverse domenii de activitate, precum: agenți de pază, curieri sau economiști.
Lincoln face recital în campionatul intern. Echipa pregătită de Mick McElwee s-a fondat în 1976, iar până în prezent a reușit 26 de titluri, dintre care 14 au fost consecutive. Cei de la Transfermarkt evaluează lotul la suma de 1,18 milioane de euro, cifră care reprezintă valorea unei formații fără pretenții din Liga 2.
Formația gibraltareză se poate lăuda cu o performanță greu de egalat. Aceștia au avut 1.959 de zile consecutive fără înfrângere, interval în care au disputat 88 de partide. McElwee este însă realist și nu își face iluzii în fața celor de la CFR, pe care o va întâlni marți, de la ora 19:00, pe teren propriu.
Cupa Mondială FIFA
Tot mai aproape de finală! Campionatul Mondial din Qatar a ajuns în sferturi. Programul meciurilor
ACUM 5 ORE
"Ne pregătim pentru un meci în care trebuie să dovedim că putem să ne apropiem de valoarea adversarului, CFR este la un alt nivel. Noi pornim clar ca mari outsideri în acest duel. Nu-mi fac iluzii, dar ne vom aborda meciul ca să jucăm la cele mai înalte standarde şi vom vedea ce se întâmplă. Vreau să vină cât mai mulţi spectatori la meci, s-a văzut şi la partida precedentă, fanii ne-au purtat spre o victorie la scor", a comentat tehnicianul formației din Gibraltar.
Turul II preliminar din UEFA Champions League se va disputa pe 20/21 iulie şi 27/28 iulie.

Abia după Lincoln vine greul

Dacă va trece de campioana din Gibraltar, CFR Cluj o va înfrunta, în turul 3 preliminar al Champions League, pe învingătoarea din duelul Slovan Bratislava - Young Boys Berna.
Cupa Mondială FIFA
Prima reacție a lui Eto'o după ce a luat la bătaie un suporter la Cupa Mondială din Qatar
ACUM 6 ORE
Cupa Mondială FIFA
Portughezii au scris istorie la meciul cu Elveția de la Mondial! Recordul egalat de Goncalo Ramos
ACUM 6 ORE