Marius Șumudică a fost anunțat pe banca tehnică a lui Rizespor, dar încă nu a participat fizic la vreun antrenament sau meci. Între timp, formația din prima ligă turcă a obținut o victorie în fața lui Gaziantep și o remiză contra campioanei en-titre Istanbul Bașakșehir.
La cele două meciuri, la cârma lui Rizespor s-a aflat un staff tehnic "peticit", condus de Ersin Aka, fostul secund al lui Stjepan Tomas, antrenorul demis recent. Aka a fost ajutat de antrenorul cu portarii și de alți 3 antrenori de la echipele de tineret.
În ciuda situației actuale, Rizespor s-a descurcat admirabil în ultimele 2 runde. Totuși, în presa din Turcia s-a scris că Șumudică și-ar fi condus noua echipă către victorie, în meciul cu Gaziantep, direct "din sufragerie".
Premier League
Salariile arbitrilor din Premier League | Câți bani câștigă comparativ cu oficialii din Superliga
ACUM 10 MINUTE

Antrenorul interimar al lui Rizespor neagă că Șumudică a condus echipa "din sufragerie"

Ersin Aka a fost deranjat de informațiile respective și a oferit o replică acidă:
"Am jucat contra lui Gaziantep într-o conjunctură extrem de dificilă, cu 9 jucători absenți din cauza coronavirusului, a fost un efort extraordinar. După meci, au apărut informații conform cărora Șumudică ne-a dat indicații prin zoom, a stabilit tactica și a promis prime jucătorilor. Noi știm că nu e adevărat.
Sunt știri care ne-au desconsiderat munca noastră, am fost afectați. Nu cred că au fost știri lansate de Șumudică. Pentru că niciun antrenor nu ar putea avea o părere atât de proastă despre meseria lui.
Eu lucrez de 21 de ani ca antrenor, această meserie are valorile ei. De aceea, consider că aceste știri reprezintă o lipsă de respect pentru ceea ce am făcut, chiar dacă noi am contribuit cu doar 10% la rezultatele echipei. Vreau să condamn această lipsă de respect!", a declarat Ersin Aka, în presa din Turcia.

Șumudică va debuta pe banca lui Rizespor în meciul cu Fenerbahce

Marius Șumudică va debuta oficial pe banca lui Rizespor în runda următoare, contra lui Fenerbahce, pe 30 ianuarie:
"Șumudică va fi aici de la meciul cu Fenerbahce. Noi ne-am înțeles cu Marius Șumudică, nu există nicio problemă, doar că nu a semnat", a anunțat președintele lui Rizespor, Hasan Kartal, potrivit publicației Istiklal.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Fotbal
Tragedie fără margini în Indonezia! Peste 174 de morți la un meci de fotbal între două echipe rivale
ACUM O ORĂ
Fotbal
Clasamentul final pentru Balonul de Aur, "scăpat" pe internet! Cum arată podiumul + surprize mari
ACUM 2 ORE