Antrenorul celor de la Ajax Amsterdam, Erik ten Hag, a fost unul dintre primele nume aflate pe lista Barcelonei în vara trecută și după ce Ernesto Valverde a fost demis, fiind și varianta preferată de fanii catalanilor.
Ten Hag a rămas însă la Ajax Amsterdam, iar Quique Setien a preluat-o pe Barcelona.

Critici pentru Messi

Premier League
Englezii anunță că Guardiola ar putea prelua o națională cu nume, după ce va pleca de la City
23/01/2022 LA 15:18
Într-un interviu pentru Voetbal International, Ten Hag a dezvăluit că nu crede că Messi mai este la nivelul din perioada în care Barcelona era antrenată de Pep Guardiola. Actualul antrenor al lui Manchester City a plecat în 2012 de la Barcelona. Messi a mai câștigat de 2 ori Balonul de Aur de atunci.
Messi era unul dintre lideri, dar muncea și pentru echipă și atunci excela. Nu a mai fost atât de bun precum era cu Guardiola antrenor. Barcelona nu a mai avut atât de mult succes pe plan european în ultimii ani. Messi în continuare e în top, dar ocazional evoluează la limita de jos. Așa ceva nu se întâmpla niciodată cu Guardiola. Pep are curaj, este un pionier, un inovator
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
22/01/2022 LA 05:59
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24