Antrenorul celor de la Ajax Amsterdam, Erik ten Hag, a fost unul dintre primele nume aflate pe lista Barcelonei în vara trecută și după ce Ernesto Valverde a fost demis, fiind și varianta preferată de fanii catalanilor.
Ten Hag a rămas însă la Ajax Amsterdam, iar Quique Setien a preluat-o pe Barcelona.

Critici pentru Messi

Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
ACUM 37 MINUTE
Într-un interviu pentru Voetbal International, Ten Hag a dezvăluit că nu crede că Messi mai este la nivelul din perioada în care Barcelona era antrenată de Pep Guardiola. Actualul antrenor al lui Manchester City a plecat în 2012 de la Barcelona. Messi a mai câștigat de 2 ori Balonul de Aur de atunci.
Messi era unul dintre lideri, dar muncea și pentru echipă și atunci excela. Nu a mai fost atât de bun precum era cu Guardiola antrenor. Barcelona nu a mai avut atât de mult succes pe plan european în ultimii ani. Messi în continuare e în top, dar ocazional evoluează la limita de jos. Așa ceva nu se întâmpla niciodată cu Guardiola. Pep are curaj, este un pionier, un inovator
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Turkish Süper Lig
Moruțan, comparat cu Messi în presa din Turcia! Ce au scris despre românii de la Galatasaray
ACUM 3 ORE
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
ACUM 15 ORE