Dacă trupa lui Dan Petrescu va trece de Floriana FC, din Malta, CFR Cluj o va întâlni pe Dinamo Zagreb, campioana Croației care a câștigat titlul fără nicio emoție, cu un avans de 15 puncte față de Lokomotiva Zagreb. Golgheterul echipei a fost Mislav Orsic, cu 13 goluri marcate. În ultimul sezon, Dinamo Zagreb a jucat în grupele UCL, unde a terminat pe ultimul loc, dar a obținut o victorie cu 4-0 în meciul cu Atalanta și două remize cu Șahtior.
Pentru a ajunge în turul 2 preliminar al UEFA Champions League, CFR Cluj trebuie să treacă în deplasare de maltezii de la Floriana FC, pe 18 august. Confruntarea din turul 2 preliminar va avea loc într-o singură manșă, pe 25 sau 26 august. Câștigătoarea va ajunge în turul trei preliminar al UCL, iar învinsa în turul 3 preliminar al Europa League.

Ce a spus antrenorul lui Dinamo Zagreb după tragerea la sorți

Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
ACUM O ZI
După tragerea la sorți, Zoran Mamic, antrenorul lui Dinamo Zagreb, a recunoscut că se așteaptă ca CFR Cluj să treacă de FC Floriana, dar este de părere că echipa lui va reuși să depășească turul doi preliminar al UEFA Champions League, indiferent de numele adversarului.
”Jucăm un singur meci, clar că nu va fi ușor. Nu știm acum ce ne așteaptă. Știu că CFR Cluj este o echipă mai bună decât FC Floriana, dar nici cei din Malta nu ar trebui excluși, pentru că vor juca pe teren propriu, condițiile pot fi diferite. Trebuie să ne pregătim pentru ambele echipe, să le analizăm cât mai mult în această perioadă, până la data jocului. Obiectivul nostru este clar și cunoscut, dorim să trecem de turul doi, nu avem altă alternativă. Cred în echipă și îi vom face fericiți pe fani”, a declarat Zoran Mamic, pentru site-ul oficial al lui Dinamo Zagreb.
Romanian Liga I
Marius Șumudică, noi săgeți la adresa lui Dan Petrescu, după eliminarea CFR-ului din Cupa României
ACUM O ZI
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
IERI LA 20:54