Getty Images

Antrenorul lui Pușcaș de la Reading, Jose Gomes, a fost dat afară

Antrenorul lui Pușcaș de la Reading, Jose Gomes, a fost dat afară

09/10/2019 la 17:58Actualizare 09/10/2019 la 18:06

Jose Gomes, antrenorul lui George Pușcaș de la Reading, a fost dat afară după un început dezamăgitor de sezon în urma căruia echipa românului se află pe locul 22 din 24 de echipe în liga a doua engleză.

Gomes, care a ajuns pe Madejki Stadium în decembrie 2018, a menținut Reading în Championship sezonul precedent, însă după doar două victorii în primele 11 meciuri, conducerea clubului și-a pierdut răbdarea.

”Patronul Yongge Dai a luat dificila decizie de a ne despărți de Gomes. Dorim să îi mulțumim cu sinceritate lui Jose pentru munca sa de la club și îi dorim mult succes în carieră. Clubul nu va mai face alte comentarii în acest moment însă vom veni cu noi informații în curând”, se arată într-un comunicat al clubului.

George Pușcaș

Gomes a venit la Reading în decembrie 2018 după ce a părăsit formația portugheză Rio Ave. El l-a înlocuit pe interimarul Scott Marshall după ce Paul Clement a fost concediat.

Pușcaș trece și el printr-o pasă proastă. Românul nu a mai marcat de la dubla reușită împotriva lui Cardiff în august și a fost înlocuit de Gomes la ultimul meci în huiduielile fanilor după ce a ratat o ocazie imensă.