Cu doar trei goluri în ultimele 16 meciuri, vârful român se confrunta fără doar și poate cu o problemă de încredere. S-a descătușat pe terenul lui Wigan, unde a reușit o triplă care va rămâne mult timp în istoria lui Reading. Sportivul nostru a punctat de trei ori în cinci minute pentru cel mai rapid hat-trick al grupării pentru care evoluează, în Championship.
La final, Pușcaș nu putea fi altfel decât fericit și a explicat cât de mult înseamnă această evoluție pentru moralul său.
"Am avut o perioadă cu adevărat dificilă, dar a trecut, acum vreau să mă concentrez pe ce am de făcut în continuare, în următoarele meciuri. A fost greu pentru mine pentru că un atacant trebuie să dea mereu goluri, dar nu am renunţat niciodată. Am muncit mai mult şi ştiam că golurile o să apară" a declarat Puşcaş după un nou meci mare.
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM 23 MINUTE

Tehnicianul lui Pușcaș salută evoluția românului

Mark Bowen a avut încredere în român, chiar dacă de multe ori fanii considerau că evoluțiile lui Pușcaș ar trebui să îl tranforme în rezervă de lux. Dar tehnicianul lui Reading a crezut în fotbalistul nostru și la fel s-a întâmplat și în cazul coechipierilor săi, care au înțeles de la antrenamente cât de letal poate fi George. La finalul partidei cu Wigan, a fost sărbătoare în vestiar, toți aclamându-l pe jucătorul etapei în Championship.
"Cred că este momentul crucial pentru noi în acest sezon. Ne-a arătat din nou ce calităţi are, este încă un jucător tânăr de la care se aşteaptă mult. Şi eu am fost la fel de frustrat ca el, ca suporterii, dar eu cred că merită să avem mai multă încredere în el. Când a intrat în vestiar după meci, a fost o atmosferă incredibilă! Parcă a explodat ceva! Toţi jucătorii l-au felicitat, au cântat, l-au aplaudat! Nu pot să vă descriu ce era acolo, dar şi cât de vesel era George!", a povestit Mark Bowen.

Vezi mai jos rezumatul partidei Wigan - Reading 1-3

Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 8 ORE
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
ACUM 8 ORE