Fostul antrenor al Universității Craiova a dezvăluit, într-un interviu pentru Antena Sport, că deține mai multe teste de coronavirus, cumpărate de fiul său din Anglia. Pițurcă este extrem de serios când vine vorba de Covid-19, motiv pentru care nu lasă pe nimeni să intre în casă fără să fie testat înainte.
Sursa citată susține că sunt teste rapide care, potrivit specialiștilor, nu ar avea o precizie foarte mare.
"Stăm acasă, purtăm măști dacă ieșim, ne spălăm tot timpul și facem curățenie tot timpul. E foarte greu să nu iei contact cu cineva, îți vine și femeia de serviciu, mai vine și Alexandru (n.r. - fiul lui Victor Pițurcă). Am cumpărat niște teste pentru familie. Nu intră nimeni la mine în casă până nu îi fac testul.", a declarat Victor Pițurcă, potrivit Antena Sport.
Transfers
Fenerbahce vine după un alt jucător de la FCSB, după ce l-a dorit și pe Dennis Man
16/04/2020 LA 15:25

34 de ani de la Steaua - Anderlecht

Astăzi se împlinesc exact 34 de ani de când Steaua câștiga cu 3-0 împotriva lui Anderlecht, în Ghencea, și se califica în finala Cupei Campionilor.
Privind retrospectiv, Victor Pițurcă consideră că meciul cu Anderlecht a fost cel mai bun din istoria Stelei și, în același timp, cea mai bună prestație din întreaga sa carieră:
"Anderlecht avea în echipă 6 internaționali belgieni, noi credeam că avem șanse minime de a merge mai departe, dar am jucat de-a dreptul senzațional.
Este cel mai bun meci din istoria Stelei, nu doar din acel sezon. De asemenea, este cel mai bun meci pe care eu l-am făcut vreodată. Cred că puteam să marcăm 6 goluri, dar și belgienii au avut o ocazie mare la 2-0. A scos Duckadam o minge foarte grea.
Per total, am meritat să jucăm finala, pentru că am dominat și am avut multe acțiuni spectaculoase, pase din prima, cu călcăiul.", a spus Pițurcă, pentru Steaua TV.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 4 ORE
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 4 ORE