Romelu Lukaku a făcut cel mai bun sezon din carieră și a cucerit titlul de campion în Serie A cu Inter. Belgianul a marcat 27 de goluri și a dat 9 pase decisive în 42 de meciuri în toate competițiile, contribuind substanțial la câștigarea titlului de către milanezi, primul astfel de succes după o pauză de 11 ani.
Lukaku a fost dorit în această vară de mai multe cluburi din Premier League, printre care Chelsea, Manchester City și Tottenham, care spera ca atacantul să semneze cu Spurs dacă Antonio Conte ar fi preluat echipa. Chiar dacă belgianul a declarat că nu-și dorește să plece de la Inter, cluburile au continuat să spere, iar Roman Abramovich și Thomas Tuchel au părut dispuși să renunțe la mai mulți fotbaliști pentru a aduce un golgeter veritabil pe Stamford Bridge.
Agentul lui Romelu Lukaku, Federico Pastorello, a pus punct zvonurilor privind despărțirea fotbalistului de Inter. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, impresarul ar fi declarat că Lukaku este în vacanță, urmând a reveni la antrenamentele clubului milanez, care îl consideră de neatins în această vară.
Premier League
Cristiano Ronaldo este dorit de o rivală după interviul incendiar în care a demolat-o pe Man United
14/11/2022 LA 07:04
Fotbal
Antonio Conte a vorbit despre varianta prelungirii contractului cu Tottenham, scadent în iunie 2023
11/11/2022 LA 15:08
Premier League
Antonio Conte a dat de înțeles că se gândește să plece de la Tottenham după eșecul cu Liverpool
07/11/2022 LA 08:22