Articol scris de Răzvan Cîrceag
Deși până acum spectatorii au avut interzis pe stadioane în cadrul Copa America, autoritățile din Brazilia au luat o nouă decizie pentru finala dintre Argentina și Brazilia. Totul a fost posibil "fiindcă organizatorii au prezentat protocoale pentru a proteja sănătatea persoanelor implicate, cu măsuri de prevenţie adecvate împotriva propagării COVID-19".
Capacitatea stadionului Maracana este de 78.000 de persoane, ceea ce înseamnă că la finala Copa America vor putea asista 7.800 de persoane. Aceștia vor trebui să prezint un test negativ de COVID-19 și să respecte o distanțare de 2 metri pe stadion.
Fotbal
Barcelona, aproape de a transfera gratis o piesă importantă la centrul terenului de la AC Milan
ACUM 14 MINUTE

FINALA COPA AMERICA, MIZĂ DUBLĂ PENTRU LEO MESSI!

Lionel Messi are un turneu foarte bun cu naționala Argentinei la Copa America. Argentinianul în vârstă de 34 de ani a ajuns cu Argentina în finala turneului sud-american după ce a marcat de 4 ori și a oferit nu mai puțin de 5 pase de gol.
Pentru Argentina urmează finala cu Brazilia, acolo unde căpitanul "pumelor" poate egala recordul lui Pele. Fostul mare jucător brazilian deține recordul pentru cele mai multe goluri marcate în tricoul unei naționale din America de Sud. Astfel, Pele a reușit 77 de goluri pentru naționala Braziliei. Pe locul al doilea se află Lionel Messi, cu 76 de reușite în tricoul Argentinei. Pe lângă cucerirea primului trofeu internațional cu naționala sa, Messi are ocazia să îi egaleze recordul lui Pele chiar împotriva naționalei Braziliei.
Fotbal
UEFA amenință Sporting Lisabona cu excluderea din competițiile europene pentru trei ani
ACUM 31 MINUTE
Fotbal
Georginio Wijnaldum, dornic să revină în Premier League. De ce nu mai vrea să continue la PSG
ACUM O ORĂ