Astfel, s-a stabilit că dacă lucrurile privind pandemia vor evolua în direcția potrivită, Supercupa Europei de la Budapesta ar putea fi primul meci important care se va juca cu suporteri în tribune.
Supercupa Europei va avea loc pe 24 septembrie, pe Puskas Arena din Budapesta, între câștigătoarele din Champions League și Europa League. În Ungaria, accesul unui număr limitat de fani pe stadioane este deja permis, astfel că există șanse foarte mari ca și la supercupă să se întâmple același lucru.
Este bine știut faptul că toate meciurile din Champions League și Europa League se joacă fără spectatori. La fel se va întâmpla și cu meciurile din preliminariile acestor competiții, dar și cu meciurile programate în luna septembrie în Liga Națiunilor.
Premier League
Liverpool şi Aston Villa, mutări fulger! Două transferuri confirmate, în Premier League
ACUM UN MINUT
Această situație s-ar putea schimba odată cu Supercupa Europei, iar dacă experimentul va avea succes, atunci UEFA va lua în calcul să permită fanilor accesul pe stadioane și în meciurile din grupe din noul sezon.

Fans empty stadium

Credit imagine: Eurosport

Evident, acest lucru va fi posibil în funcție de situația generată de pandemie în fiecare țară în parte, dar chiar și așa sunt semnale vizibile că în cel mai scurt timp fanii se vor putea întoarce pe arene.
De altfel și cele mai importante Federații Naționale din Europa lucrează intens la planuri pentru revenirea suporterilor pe stadioane. Spre exemplu, în Franța campionatul va începe la sfârșitul acestei săptămâni, iar fanii vor putea fi prezenți pe stadioane într-un număr limitat.
Germania și Italia sunt alte țări importante care doresc revenirea cât mai repede a fanilor alături de echipele favorite, iar în Anglia se intenționează acest lucru începând cu luna octombrie.
Premier League
Jurgen Klopp, supărat pe fanii lui Wolverhampton! Ce l-a nemulțumit pe german
ACUM 13 MINUTE
Bundesliga
Bayern i-a găsit înlocuitor lui Lewandowski. Super-transferul pregătit de bavarezi
ACUM 22 MINUTE