La finalul meciului de aseară, antrenorul Thomas Tuchel era foarte supărat pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Mbappe și în același timp foarte îngrijorat.
Rezultatele investigației mai amănunțite de astăzi îi mai liniștește puțin pe cei de la PSG pentru că nu este vorba despre o ruptură de ligamente, ci doar de o entorsă. Chiar și așa, accidentarea este una destul de gravă pentru pune sub semnul întrebării prezența lui Mbappe pe teren la meciul cu Atalanta din sferturile de finală ale Champions League.
https://i.eurosport.com/2020/07/25/2855343.jpg
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24

Ligamentele nu au fost afectate

"Mbappe suferă de o entorsă a gleznei drepte cu o leziune semnificativă a compartimentului lateral extern", a fost comunicatul clubului parizian din urmă cu puțin timp.
Clubul nu specifică nimic despre cât va dura perioada de recuperare, iar medicii nu pot spune cu exactitate dacă starul de 21 de ani va fi apt de joc până pe 12 august, când PSG urmează să joace cu Atalanta în sferturile Champion League.
O nouă investigație asupra gleznei lui Mbappe va avea loc peste 72 de ore și cel mai probabil atunci se va anunța dacă jucătorul are șanse să se refacă până pe 12 august.
Mai mult ca sigur, atacantul va rata următorul meci oficial al lui PSG, finala Cupei Ligii contra lui Lyon, care va avea loc pe 1 august.
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
17/01/2022 LA 09:03
Ligue 1
PSG, neînvinsă în Ligue 1 de 11 etape! Mbappe a ratat șansa de a aduce victoria la Lyon
09/01/2022 LA 21:42