Bundesliga a revenit în weekendul trecut după mai bine de 2 luni de pauză. Fără fani, cu jucătorii din afara primului 11 aflați la distanță unul de celălalt, cu staff-ul medical cu măști pe chip.
Având în vedere condițiile însă, revenire Bundesligii este considerat un succes de către oficiali. Cu toate astea, au existat și probleme iar jucătorilor le vor fi amintite regulile legate de distanțarea socială.
Tuturor echipelor li s-a cerut să evite sărbătorirea în grup a unui gol, însă jucătorii celor de la Hertha au "uitat" acest lucru la partida cu Hoffenheim. Tot la acest meci, fundașul Dedryck Boyata a fost văzut punându-i mâna pe fața coechipierului, Marko Grujic.
Liga Campionilor UEFA
Prima reacție din tabăra Realului, după eșecul incredibil cu Sheriff Tiraspol, în Champions League
ACUM 41 MINUTE
"Indicațiile pentru igienă sunt ca reușitele să fie sărbătorite respectându-se regulile de distanțare socială. Putem să ne imaginăm că în bucuria marcării unui gol jucătorii pot uita și se apropie. Însă cluburile lucrează îndeaproape cu jucătorii. Vorbesc cu ei zilnic să le aducă aminte ce trebuie făcut astfel încât să se poată disputa și o a doua etapă, și a treia, și să încheiem sezonul" le-a spus șeful executiv al ligii germane, Robert Klein.
Acesta a mai anunțat că nu a existat niciun caz în care grupuri de suporteri să se strângă la stadioane sau în centrele orașelor pentru a vedea partidele. "Fanii au înțeles că trăim vremuri anormale. Uneori, aceste rugăminți sunt dificile pentru ei, dar totul a funcționat fără cusur".
Un număr record de 6 milioane de oameni s-au uitat la programul de rezumate al celor de la Sky Germania. Cifrele finale legate de audiență vor fi anunțate la finalul săptămânii.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Ladislau Boloni, la un pas de Liga 1! Marele antrenor ar putea fi înlocuitorul lui Grozavu la Sepsi
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cum să cheltui 3 miliarde de € pentru un vis interzis! PSG și City, bogații fără glorie din UCL
ACUM 3 ORE