Bundesliga a revenit în weekendul trecut după mai bine de 2 luni de pauză. Fără fani, cu jucătorii din afara primului 11 aflați la distanță unul de celălalt, cu staff-ul medical cu măști pe chip.
Având în vedere condițiile însă, revenire Bundesligii este considerat un succes de către oficiali. Cu toate astea, au existat și probleme iar jucătorilor le vor fi amintite regulile legate de distanțarea socială.
Tuturor echipelor li s-a cerut să evite sărbătorirea în grup a unui gol, însă jucătorii celor de la Hertha au "uitat" acest lucru la partida cu Hoffenheim. Tot la acest meci, fundașul Dedryck Boyata a fost văzut punându-i mâna pe fața coechipierului, Marko Grujic.
Romanian Liga I
Omrani, un transfer neinspirat al FCSB-ului?! "Îi ia locul unui alt atacant mai tânăr, mai dotat"
ACUM 5 MINUTE
"Indicațiile pentru igienă sunt ca reușitele să fie sărbătorite respectându-se regulile de distanțare socială. Putem să ne imaginăm că în bucuria marcării unui gol jucătorii pot uita și se apropie. Însă cluburile lucrează îndeaproape cu jucătorii. Vorbesc cu ei zilnic să le aducă aminte ce trebuie făcut astfel încât să se poată disputa și o a doua etapă, și a treia, și să încheiem sezonul" le-a spus șeful executiv al ligii germane, Robert Klein.
Acesta a mai anunțat că nu a existat niciun caz în care grupuri de suporteri să se strângă la stadioane sau în centrele orașelor pentru a vedea partidele. "Fanii au înțeles că trăim vremuri anormale. Uneori, aceste rugăminți sunt dificile pentru ei, dar totul a funcționat fără cusur".
Un număr record de 6 milioane de oameni s-au uitat la programul de rezumate al celor de la Sky Germania. Cifrele finale legate de audiență vor fi anunțate la finalul săptămânii.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Gestul făcut de Xavi la finalul meciului cu Inter, taxat de un jurnalist italian. "E o rușine"
ACUM 21 MINUTE
Serie A
Ionuț Radu sau Marco Carnesecchi? Pe cine vor fanii lui Cremonese în poarta echipei
ACUM 39 MINUTE