Declarațiile lui "Super Dan" de după partida pierdută de Gaz Metan au fost văzute de mulți drept o metodă de a pune presiune pe arbitri. Însă în ultimele zile s-a acreditat tot mai mult în presă posibilitatea ca Petrescu să își pregătească ieșirea din scenă pentru că are oferte foarte bune din spațiul ex-sovietic.
La conferința de presă de dinaintea partidei cu Roma, tehnicianul din Gruia și-a nuanțat declarațiile. A anunțat că își va lua câteva zile libere după partida din weekend, cu FC Argeș, dar a dezvăluit că ar vrea să își ducă la capăt contractul cu CFR, scadent în 2022.
"Am spus că am nevoie de o pauză și asta e realitatea. Eu chiar am nevoie de o pauză. E prima oară când zic asta, de când sunt în fotbal. S-au adunat prea multe. E clar că CFR Cluj a luat trei campionate la rând și că toți își doresc ca altcineva să mai câștige titlul. Această presiune care e pe noi, pe ambele fronturi, m-a făcut să declar ce-am declarat. Nu regret, asta e realitatea. Chiar am nevoie de o pauză și după meciul cu FC Argeș îmi iau una de cinci-șase zile. O să mă gândesc ce e mai bine pentru mine și pentru club. Dar mai am un an și jumătate de contract, sper să-l duc la capăt", a afirmat Dan Petrescu, la conferința de presă de aseară.
Romanian Liga I
Ofertă de lux pentru Dan Petrescu din străinătate! Unde este dorit antrenorul de la CFR Cluj
ACUM O ZI

Dan Petrescu, dorit în Rusia și Kazakhstan

Potrivit Gazetei Sporturilor, Petrescu a primit în ultima perioadă, prin intermediul impresarilor săi, două oferte foarte bune din punct de vedere financiar. Una din Rusia, alta din
Kazakhstan. Românul e conştient că a ajuns la o cotă excelentă, după ce a luat trei titluri cu CFR şi a dus echipa în primăvara europeană, unde a fost eliminat după două remize de viitoarea câştigătoare a trofeului, Sevilla.
Ca atare, "Super Dan" poate obţine maximum de la viitorul contract, doar că situaţia de la CFR îi face imposibilă negocierea cu formaţiile care îl doresc. Tehnicianul mai are contract cu formaţia care domină în ultimii ani Liga 1 până în vara lui 2022. Înţelegerea e una formidabilă pentru un antrenor din România, dar e mult sub ce i se oferă în spaţiul ex-sovietic. Mai mult, contractul cu gruparea din Gruia conține o clauză de reziliere în valoare de două milioane de euro. Pe care, evident, nimeni nu e dispus să o plătească.
Drept urmare, Dan Petrescu încearcă să îşi facă ieşirea din scenă de la CFR, pentru ca apoi să poată beneficia la maximum de cota impresionantă la care a ajuns şi să semneze un contract mult mai bun din punct de vedere financiar.
În Rusia, "Super Dan" a mai antrenat timp de 6 ani: în două rânduri pe Kuban Krasnodar şi o dată pe Dinamo Moscova
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
04/12/2021 LA 15:59
Romanian Liga I
#BREAKINGNEWS | Dan Petrescu nu merge la națională! Ce a anunțat antrenorul lui CFR Cluj
03/12/2021 LA 13:48