Deşi a semnat ieri cu formaţia scoţiană, Hagi Jr a şi debutat pentru noua echipă. Asta pentru că tehnicianul a fost extrem de nemulţumit de modul în care a arătat echipa sa în duelul de azi şi a sperat că românul va aduce mai mult imaginaţie în jocul lui Rangers.
Nu s-a întâmplat aşa, partida terminându-se cu un scor alb, însă Gerrard e convins că fotbaliştii săi au puterea să încânte din nou publicul de pe Ibrox Stadium.
"Vom găsi acea strălucire pe fază ofensivă din nou. Am semnat cu doi jucători, avem şi alţi fotbalişti tineri capabili să iasă în faţă şi să facă diferenţa. Eu am încredere în ei, aştept să iasă în faţă şi să se facă remarcaţi. Am încredere că încă de la următorul meci, cu Hibs (n.r.Rangers întâlneşte Hibernian miercurea viitoare, de la 21:45), să arătăm mult mai bine, să fim mult mai decisivi pe faza ofensivă", a mai spus Stevie G.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
Referindu-se la meciul propriu-zis, legendarul căpitan al lui Liverpool a lăudat atitudinea elevilor săi. Totuşi, pe fază ofensivă au fost tratate superficial prea multe faze, astfel că Rangers a făcut un pas fals în lupta pentru titlu.
"Nu sunt mulţumit de rezultat, iar am pierdut puncte. Dar atitudinea băieţilor e de lăudat, au încercat să facă totul pentru a marca. Mi-ar fi plăcut să văd mai multă claritate în ultima treime. Ne-am creat 3 sau 4 ocazii mari de-a lungul partidei şi ar fi trebuit măcar o dată să reuşim să marcăm. Dacă lăsăm astfel de momente să treacă pe lângă noi, nu e bine. Mă frustrează acest rezultat, nu am reuşit să găsim răspunsurile potrivite pentru tactica lui Aberdeen, care a venit aici cu scopul de a se apăra", a spus Gerrard la finalul partidei.
După 23 de etape, Rangers are cu patru puncte mai puţin decât marea rivală, Celtic.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16