”Fotbalul, în România, s-ar putea relua între 15 și finalul lunii iunie”, a a afirmat Ilie Dumitrescu, după dialogul cu Ministrul Sportului, Ionuț Stroe iar afirmația sa a fost conformiată de acesta la DigiSport.
”Trebuie să ne asigurăm că toți participanții la pregătire vor fi testați. Atât înainte de reluarea antrenamentelor, cât și la final. Va fi un regim destul de strict în modul în care vor servi masa, în modul în care vor fi folosite vestiarele, cum se vor desfășura antrenamentele.
Din discuțiile avute cu FRF și LPF am înțeles că patru săptămâni sunt suficiente pentru pregătirea echipelor din Liga 1. Cred că putem lua data de 15 mai ca un reper pentru ieșirea din starea de urgență, dar trebuie să înțelegem că sănătatea publică este mai importantă decât orice”, a mai declarat Stroe.
Fotbal
Derby County a intrat în faliment! Rooney nu depune armele și i-a impreisionat pe fani cu reacția sa
ACUM 16 MINUTE
”În Italia și Spania se fac pași, vom anunța și noi public în următoarea perioadă măsurile care preced această perioadă, condițiile de antrenament, condițiile de utilizare a vestiarelor.
Evoluțiile acestei pandemii diferă de la o țară la altă, sistemul medical german este mult mai bine pus la punct decât ce este la noi”, a completat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ronald Koeman: "Prezența lui Messi la Barcelona a ascuns toate problemele clubului"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Suspendare istorică pentru un fotbalist! Cât va sta pe tușă după ce i-a spart nasul unui adversar
ACUM O ORĂ