Rapid a ajuns la a 3-a înfrângere rușinoasă din acest sezon, după cele două din Liga a 2-a, cu Comuna Recea (scor 1-2) și FC U Craiova 1948 (0-5).
Suporterii Rapidului sperau la o schimbare radicală de la favoriții lor în noul sezon, odată cu instalarea lui Adrian Iencși pe banca tehnică. Rapid a dezamăgit în multe momente, iar partida cu Progresul Spartac este ultimul exemplu care agită spiritele în Giulești.
Victor Angelescu, patronul Rapidului, a oferit o declarație după ce formația giuleșteană a fost eliminată din Cupa României de o echipă din Liga a 3-a. Extrem de sincer, patronul giuleștenilor a recunoscut că înfrângerea cu Progresul Spartac nu poate fi pusă pe seama focarului de COVID de la echipă.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
ACUM 18 MINUTE
Conducerea Rapidului a stabilit o întâlnire de urgență astăzi, pentru a analiza situația actuală. Conducătorul formației giuleștene exclude însă din start o posibilă demitere a lui Iencși.

Victor Angelescu, după eliminarea Rapidului din Cupă: "În România, poate este mai bine să existe restanțe salariale"

În același timp, Victor Angelescu a făcut și o remarcă uimitoare, spunând că "în România, poate este mai bine să existe restanțe salariale". Patronul Rapidului consideră că jucătorii s-au obișnuit prost cu plata salariilor la zi, iar din acest motiv nu mai dau randament pe teren:
"Am fost foarte dezamăgit după meciul de ieri, mai dezamăgit de joc, decât de rezultat. Nu aș pune acest eșec pe seama cazurilor de coronavirus, avem un lot numeros și am întâlnit o echipă dintr-un eșalon inferior.
Astăzi vom avea o ședință, vom analiza lucrurile și vom vedea ce măsuri putem lua. Cu Adrian Iencși am vorbit puțin prin mesaje, știți care este situația lui, din cauza acestui virus. Nu cred că este o soluție să promovăm tineri de la Rapid II, aceștia evoluează deja în Liga 3.
Poate că îi tratăm prea bine pe jucători, au totul plătit la zi. În România poate e mai bine să fie restanțe, decât să fie salariile plătite la zi. Nu s-a pus problema ca Adrian Iencși să plece de la echipă. Vom avea o ședință și vom vedea ce putem face. Asta este acum, trebuie să mergem înainte. Cred că putem să depășim acest moment dacă vom obține o victorie în meciul următor.", a spus Victor Angelescu, pentru DigiSport.
După eliminare din Cupă, pentru Rapid rămâne doar obiectivul promovării în Liga 1. În etapa următoare din eșalonul secund, trupa lui Iencși va evolua pe teren propriu, împotriva lui CS Mioveni (29 octombrie).
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918606.jpg
Ligue 1
Mbappe rămâne, un alt star pleacă de la PSG. Al-Khelaifi a făcut anunțul
ACUM 42 MINUTE
Serie A
AC Milan, aproape de vânzare! Cine va plăti 1.3 miliarde de euro pentru liderul din Italia
ACUM O ORĂ