Medicii au intervenit repede și eficient, iar acum Koeman spune că se simte foarte bine și așteaptă reluarea fotbalului.
După ce inițial soția lui Koeman a asigurat că selecționerul Olandei se află în stare stabilă, acum a venit rândul lui să le transmită un mesaj fanilor și celor care s-au aflat alături de el în această perioadă dificilă:
M-am speriat tare weekend-ul trecut. Atât eu, cât și familia și prietenii mei. Din fericire, doctorii de la spitalul AMC au intervenit repede, într-un mod fenomenal. Le mulțumesc din suflet. După o astfel de experiență, realizezi ce contează cu adevărat în viață. A fost minunat pentru mine să văd câți oameni s-au interesat de sănătatea mea. Am primit multe mesaje de încurajare: de la oameni cunoscuți din fotbal, de la cluburi, dar și de la necunoscuți. Aceste lucruri mi-au îmbunătățit starea de spirit, iar pentru asta le mulțumesc tuturor! În prezent mă simt minunat. Voi fi pregătit, cu multă energie, atunci când se va relua fotbalul. Ne vedem în curând! | Ronald Koeman
Fotbal
Cum a devenit Xavi favoritul numărul unu la banca Barcelonei. Laporta a ridicat "blocada"
ACUM 2 MINUTE
Alături de mesajul său, Koeman a postat și o fotografie în care asigură pe toată lumea că se simte bine:
https://i.eurosport.com/2020/05/07/2815826.jpg

Ronald Koeman, transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii de la AMC Amsterdam au intervenit prin intermediul unui cateterism cardiac, o procedură utilizată în medicină în astfel de situații de urgență, prin care este măsurată presiunea și saturația de oxigen sanguin. Aceasta se realizează prin introducerea unui tub lung și subțire într-o venă sau arteră, sub anestezie generală.
Aflat din 2018 la conducerea naționalei Olandei, Ronald Koeman le-a mai pregătit de-a lungul carierei pe Vitesse, Ajax, Benfica, PSV Eindhoven, Valencia, AZ Alkmaar, Feyenoord, Sothampton și Everton.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
ACUM O ORĂ
Liga
Gerard Pique, după egalul de la Cadiz: "Încă putem să ne batem la titlu în acest sezon"
ACUM O ORĂ