Planurile Germaniei de a încheia sezonul nu s-au schimbat după ce Dynamo Dresda a trimis toți jucătorii în carantină. Acest lucru a fost anunțat de către Christian Seifert, președintele Federației Germane (DFL).
Bundesliga și 2. Bundesliga urmează să reînceapă pe 16 mai, însă după ce 2 jucători de la Dynamo a fost testați pozitiv cu COVID-19, echipa din Dresda nu poate să se prezinte la partidele cu Hannover și Greuther Furth.

Sezonul e în pericol

Serie A
Moment istoric la AC Milan! După Cesare și Paolo, Daniel Maldini a debutat ca titular și a marcat
ACUM 30 MINUTE
Deși situația de la Dynamo Dresda nu afectează momentan planurile de reluare a competiției, este un semn că aceasta poate să fie întreruptă definitiv la un moment dat.
Nu interpretez acest lucru ca un pas înapoi. Am anunţat de la început că trebuie să ne pregătim pentru asta. Şi dacă acum sunt 14 zile de carantină, atunci trebuie să ne adaptăm. În prezent, acest lucru nu ne schimbă programul. Nu se pot juca două meciuri ale echipei Dynamo Dresda, dar acest lucru nu ne schimbă obiectivul nostru de a încerca să terminăm sezonul pe teren. Experții medicali urmează recomandările Institutului Robert Koch. Și Ministrul Sportului susține anunțarea carantinei în cazul unor cazuri pozitive. Mereu am spus: acest lucru este decis de autoritățile locale
În acest moment desigur că ne-am fi dorit ca lucrurile să fie diferite, însă era clar că acest lucru se poate întâmpla. Pentru liga a 2-a acest lucru înseamnă că 2 partide sunt amânate, dar nu ne schimbăm obiectivul iar acesta este de a termina sezonul. Nu înseamnă că 2. Bundesliga nu poate continua pentru că doar 2 partide sunt afectate în acest moment, însă este clar că dacă se întâmplă de suficiente ori, nu va mai fi posibil să încheiem sezonul
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Atletico Madrid, la prima înfrângere din acest sezon! Concluziile lui Simeone
ACUM 43 MINUTE
Premier League
Decizia luată de șefii lui United, după ce Solskjaer a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri
ACUM 43 MINUTE