Ieri, în presa italiană a apărut o informație care părea să aibă surse solide. Concret, Corriere dello Sport susținea că FIFA e pe punctul să schimbe regulile fotbalului, astfel încât meciurile să dureze 100 de minute. Totul ca urmare a faptului că timpul efectiv de joc a scăzut exponențial în ultimele două decenii. De exemplu, în sezonul în curs din Champions League, s-a jucat în medie puțin peste 60 de minute, timp efectiv de joc. În rest, întreruperi cauzate de accidentări, trageri de timp sau consultări ale VAR-ului.
Ca atare, s-a vehiculat că preşedintele FIFA, Gianni Infantino, ar dori să prelungească meciurile cu zece minute, timpul regulamentar de joc urmând să ajungă astfel la 100 de minute. Nimic mai fals, asigură FIFA, care a explicat răspicat că nu are un astfel de proiect pe ordinea de zi.
Ligue 1
Mbappe a spus de ce în 2021 a vrut să plece la Real, iar acum a refuzat! Cu ce alt club a negociat
ACUM 2 ORE
"În urma anumitor articole şi zvonuri difuzate astăzi (n.r. miercuri), FIFA doreşte să clarifice că nu va exista nicio modificare a regulilor privind durata meciurilor de fotbal pentru Cupa Mondială sau orice altă competiţie", a precizat instanţa fotbalistică mondială într-un comunicat.
Ligue 1
Mbappe a dat cărțile pe față! Cum a răspuns acuzațiilor că a rămas la PSG doar pentru bani
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 11 ORE