"Mannschaftul" a mers la Sevilla ieri cu gândul că poate câștiga grupa, dar a suferit cea mai grea înfrângere din istorie într-o partidă oficială. "Furia Roja" i-a administrat un set la 0, după o partidă în care Ferran Torres a strălucit, fiind autorul unei triple.
La final, Joachim Low și-a găsit cu greu cuvintele, lucru perfect normal judecând după raportul de forțe din teren.
"A fost o zi neagră. Nu am avut o atitudine de luptători, nu am avut nimic, nimic nu a funcționat. Nici ofensiv, nici defensiv. Totul a fost rău, din toate punctele de vedere, nu putem extrage nimic pozitiv din această partidă. Ne-am plimbat pe teren, nu am fost organizați, nu a existat comunicare între jucători. Trebuie să ne întrebăm cum am ajuns aici și să tragem concluziile corecte", a spus Low la final, potrivit kicker.de.
Fotbal
Javier Mascherano vrea să creeze modele! Ce reguli a impus la naționala U20 a Argentinei
ACUM 26 MINUTE

Germania, cea mai umilitoare înfrângere din istorie într-un meci oficial

Înfrângerea de la Sevilla e a doua cea mai dură corecție primită de nemți în istorie. În urmă cu 111 ani, în 1909, Germania pierdea cu 9-0 în fața Angliei.
Totuși, disputa de aseară reprezintă cel mai umilitor eșec într-un meci oficial. Precedentul "record" era reprezentat de înfrângerea cu Anglia din preliminariile CM 2002, când, la Berlin, nemții se înclinau cu 1-5.
Germania a mai primit 6 goluri într-o partidă în doar trei ocazii, dar de fiecare dată a reușit să marcheze cel puțin o dată. Partida cu cele mai multe goluri primite a avut loc la Mondialul din 1954, când, la Basel, Ungaria se impunea cu 8-3.
Partida de la Sevilla, de aseară, va rămâne în istorie pentru o perioadă destul de lungă, probabil, drept cea mai grea înfrângere suferită de Germania într-un meci oficial.
Premier League
Rafa Benitez nu este de acord cu comparațiile între echipa sa de la Liverpool și cea din prezent
ACUM 2 ORE
Serie A
Milan, la 90 de minute de istorie. Argumentele care au dus-o la un punct de scudetto
ACUM 3 ORE