Șumudică a plecat de la Gaziantep, după ce a avut mai multe discuții în contradictoriu cu oficialii clubului din prima ligă turcă. Antrenorul român și președintele echipei, Mehmet Buyukeksi, au avut un schimb acid de replici sâmbătă, după meciul pierdut de Gaziantep în fața lui Sivasspor.
"Drumurile noastre s-au despărțit reciproc de Marius Șumudică, care a fost antrenorul lui Gaziantep pentru un sezon și jumătate. Ne exprimăm recunoștința sinceră față de dl. Șumudică și întregul său staff ca urmare a contribuției aduse echipei noastre și le urăm succes în carieră", se arată în comunicatul emis aseară de Gaziantep.

Șumudică a semnat rezilierea contractului cu Gaziantep: "Nu am forțat plecarea ca să ajung în alt campionat!"

Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 4 ORE
Astăzi, "Șumi" a semnat rezilierea contractului și s-a despărțit în mod oficial de Gaziantep. Tehnicianul român, care în urmă cu câteva zile anunța că negociază cu Al-Shabab, a dezvăluit pentru Digisport că "nu a forțat plecarea de la Gaziantep ca să meargă în alt campionat":
"Ne-am despăţit de comun acord. Ne-am dat mâna şi le urez mult succes, iar jucătorii ştiu cât de mult ţin la ei şi îi respect. Aşa că este evident, le doresc tot binele din lume. Le mulţumesc tuturor celor cu care am lucrat la Gaziantep, a fost o experienţă pe care nu o voi uita niciodată.
Iar suporterilor echipei le transmit să umple stadionul pentru a susţine echipa în momentul în care vor avea acces. Băieţii merită asta! Nu este adevărat că am forţat plecarea ca să mă duc în alt campionat. Încă nici nu ştiu când plec din Turcia. Mulţumesc şi drum bun, Gaziantep", a spus Marius Șumudică, pentru Digisport.

Șumudică ar putea ajunge la Al-Shabab, după despărțirea de Gaziantep

Marius Șumudică și-a creat deja o imagine în fotbalul extern și există șanse mici să rămână fără echipă prea mult timp. Chiar el dezvăluia în urmă cu câteva zile că a primit o ofertă de nerefuzat de la Al-Shabab, echipă din Arabia Saudită pe care românul a mai antrenat-o în sezonul 2018/2019.
Șumudică avertizase încă de atunci că se află în negocieri avansate cu clubul din zona Golfului și, dacă nu îi vor fi îndeplinite cerințele contractuale la Gaziantep, va fi tentat să înceapă o nouă aventură.
"Cred că va fi destul de greu ca eu să continui aici (n.r. - la Gaziantep), chiar acum 10 minute am închis cu președintele unui club din Golf și există șansa ca eu să merg acolo. De acum, de săptămâna viitoare.
Eu vrea să-mi duc contractul la sfârșit, dar sunt niște sume uriașe, n-am cum să refuz (n.r. - pe Al-Shabab). Eu tot am dat semnale, m-au amânat (n.r. - oficialii lui Gaziantep), n-am avut nicio discuție. În seara asta vom discuta, dar ei știu foarte bine că nu putem continua în acest condiții. Cred că le va fi greu să suporte ceea ce eu voi cere pentru mine și stafful meu.
Clubul este Al-Shabab, unde am mai fost. Mi-a făcut o ofertă, negociem, suntem aproape și există șansa să colaborăm foarte curând", a spus Marius Șumudică, în urmă cu câteva zile, pentru Digisport.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 8 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 8 ORE