Emili Rousaud, candidat la președinția Barcelonei, şi-a anunțat miercuri programul și stafful administrativ pe care se va baza la alegerile de la finalul lui ianuarie. Principala promisiune e legată de transferurile lui Erling Haaland, și Kylian Mbappe, în vară. Josep Maria Minguella e arma secretă, el urmând să fie vicepreședintele clubului. Minguella este bun prieten cu Mino Raiola, şi cei doi au ajuns deja la un acord prealabil pentru transferul lui Haaland, în vară.

Raiola neagă înţelegerea cu Barcelona pentru Haaland

Cel puţin acesta a fost discursul lui Rousaud, informaţia fiind negată imediat de impresar. Bineînţeles, Raiola nu putea să admită că şi-a dat acordul pentru mutare, în contextul în care Dortmund nu a fost informată în vreun fel.
Liga
Lewandowski i-a spus lui Xavi ce își dorește pentru a semna cu Barcelona! Ce pretenții are polonezul
ACUM 2 ORE
"Fake news! Nu am vorbit cu vreun candidat sau cu vreo persoană de la Barcelona despre transferul lui Haaland. Dacă preşedintele care iese în ianuarie îl va dori pe Erling, mă poate suna, dar în acest moment nu e vreo discuţie în acest sens", a precizat Mino Raiola pentru sport1.de.
Haaland are o clauză în contractul cu Dortmund potrivit căreia poate pleca în 2022 contra sumei de 71 de milioane de euro, astfel că nemţii ar putea să fie tentaţi să îl vândă încă din vara viitoare, până când clauza respectivă intră în vigoare. Cel puţin asta susţine presa germană, în caz contrar nemţii urmând să primească o sumă mult sub cota de piaţă a jucătorului.
În prezent, Haaland e accidentat, dar perioada de absenţă nu va fi una foarte lungă. El va reveni la antrenamente cel mai probabil la jumătatea lui ianuarie. Ca atare, va fi prezent pe teren la dubla cu Sevilla, din optimile Champions League.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
IERI LA 07:21
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00