Livingston, club care a terminat pe locul 5 sezonul 2019/2020 din prima liga din Scoția, a surprins pe toată lumea după ce a anunțat săptămâna aceasta un sondaj care să-i decidă viitorul lui Gary Maley la club.
Livingston a postat un sondaj pe rețelele de socializare cu privire la Maley, fanii având 2 variante pentru vot: fie ca jucătorului să-i fie prelungit contractul, fie să fie lăsat să plece.
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 6 ORE

Donează în scopuri caritabile

Totul a fost până la urmă o strategie de marketing care va aduce beneficii unei asociații caritabile pentru copii. Antrenorul secund al echipei, David Martindale, cel care a fost cavaler de onoare la nunta lui Maley, a fost cel în spatele planului în urma căruia să se doneze câte o liră pentru fiecare vot dat în sondaj.
Maley a povestit cum a fost stabilit totul: "David m-a chemat la stadion pentru câteva probleme. A menționat și contractul meu iar eu i-am spus că am 37 de ani, sunt la final. Mi-a spus însă că vrea să ne distrăm puțin, să organizăm un sondaj pe Twitter.
Davie a spus că va dona câte o liră pentru fiecare vot, crezând că vor vota 500 de oameni. Situația a scăpat de sub control însă iar David și-a retras oferta. Primesc tot felul de mesaje private. Mi-ar plăcea să vorbesc turcă pentru că am tot primit diferite oferte. Printre mesaje, pe lângă faptul că au fost avocați care s-au oferit să mă ajute din punct de vedere legal, au fost și unele în care oamenii se declarau ofensați.
Este clar o perioadă dificilă pentru toată lumea, dar s-a dorit a fi doar un glumă, un motiv de zâmbet. Sunt fotbalist part-time, e ceva ce îmi face plăcere, dar am o altă slujbă de zi cu zi. Se pare că voi câștiga votul și îmi voi prelungi contractul, dar am spus că voi dona salariul pentru următoarele 2 luni către o asociație caritabilă și David va face la fel. Este pentru o cauză bună, pentru fundația John O'Byrne, care ajută copiii bolnavi. Sunt jucători importanți care contribuie la această cauză precum Ryan Jack și Scott Brown. Ajută familiile să-și ducă copiii în vacanțe în vremuri dificile" a spus Maley pentru Daily Mail.
Fost jucător la juniori pentru Broxburn Athletic și Pumpherston, Maley a intrat în fotbalul profesionist la 33 de ani când a mers alături de 2 foști colegi la Livingston. Clubul a promovat de 2 ori iar în sezonul încheiat din cauza pandemiei a terminat pe locul 5 în clasament.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824606.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 6 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 7 ORE