Aventura lui Paul Pogba la Manchester United este aproape de final. Francezul va rămâne liber de contract la finalul actualului sezon, iar presa din Spania anunță că oficialii de pe Old Trafford nu sunt dispuși să-i ofere o prelungire a înțelegerii.
Englezii nu sunt încântați de prestațiile din ultimele luni ale lui Pogba, iar accidentarea cu care se confruntă acum și care îl va ține departe de teren până la începutul anului 2022 îi determină pe șefii lui United să fie reticenți cu privire la semnarea unui nou contract, asumându-și că-l vor pierde gratuit în vară, în ciuda faptului că au investit în transferul lui peste 200 de milioane de euro (105 milioane fiind plătite către Juventus, iar restul constând în comisionul agentului și salariile fotbalistului).
Printre cluburile despre care presa a scris că ar fi interesate de aducerea lui Pogba se numără Real Madrid, Juventus și PSG. Conform jurnaliștilor de la Marca, oficialii 'galacticilor' se gândesc acum tot mai mult la Pogba, Florentino Perez intenționând să transfere câți mai mulți jucători liberi de contract.
Premier League
Ten Hag l-a dat repede uitării pe Cristiano Ronaldo! Ce a spus antrenorul lui United despre lusitan
ACUM O ORĂ
Șefii de pe Santiago Bernabeu nu sunt, însă, convinși că această mutare ar fi una bună, chiar dacă antrenorul Carlo Ancelotti îl place pe fotbalistul francez, care ar urma să fie coleg la Real cu doi jucători care îl cunosc bine, Karim Benzema și Kylian Mbappe (dacă transferul acestuia din urmă se va concretiza în următoarele luni).

Pogba cere un salariu uriaș

Paul Pogba (28 de ani) va intra în luna ianuarie în ultimele 6 luni de contract cu Manchester United. În ultima perioadă s-a vehiculat mult în ceea ce privește viitorul mijlocașului francez la gruparea de pe Old Trafford, după ce acesta a avut parte de un început de sezon sub așteptări.
Potrivit L’Equipe, Paul Pogba nu ar spune 'nu' unei prelungiri a contractului cu United, însă pune o condiție care pare greu de acceptat de către conducerea lui United. Acesta își dorește să aibă un salariu mai mare decât cel al coechipierului său, Cristiano Ronaldo, cel care a revenit în această vară la Manchester. În acest moment, portughezul este cel mai bine plătit jucător al echipei lui Ole Gunnar Solskajer, câștigând 480,000 de lire sterline pe săptămână.
În schimb, Pogba are un salariu de 290,000 de lire sterline pe săptămână, iar în luna ianuarie va intra în ultimele 6 luni de contract cu United.
În urmă cu o săptămână, convocat la echipa națională a Franței, Paul Pogba a părăsit cantonamentul echipei lui Didier Deschamps chiar de la prima ședință de pregătire de la reunirea lotului campioanei mondiale din 2018. Pogba a părăsit terenul șchiopătând, acesta suferind o accidentare la coapsă.
Din nefericire pentru acesta, accidentarea suferită la antrenamentul naționalei Franței îl va ține departe de teren până în luna ianuarie.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea despre înțelegerea cu Al Nassr! Răspunsul fără ezitare al starului
ACUM 3 ORE
Cupa Mondială FIFA
Edi Iordănescu a dezvăluit cu cine ține la Mondial! Selecționerul l-a taxat pe Cristiano Ronaldo
ACUM 6 ORE