Trecut de-a lungul carierei pe la echipe precum Millwall (Anglia) și Motherwell (Scoția), tânărul fotbalist evolua din iarnă la Morecambe FC, formația din League Two (Liga a 4-a engleză).
Tragica veste i-a șocat pe oamenii de la clubul său actual, care au reacționat imediat în mediul online:
"Toți oamenii de la Morecambe sunt extrem de îndurerați de vestea decesului lui Christian Mbulu. Pe această cale, ne dorim să transmitem sincere condoleanțe familiei și prietenilor săi, în aceste momente extrem de dificile.", a fost mesajul oficialilor lui Morecambe.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu nu și-a menajat jucătorii nici după succesul cu Clinceni. Ce le-a reproșat antrenorul
ACUM 3 ORE

Mbulu, jucătorul englez decedat la numai 23 de ani

"Suntem devastați să aflăm că fostul nostru jucător, Christian Mbulu, s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani. Suntem cu sufletul alături de membrii familiei, în aceste clipe grele.", au scris cei de la Millwall.
Și cei de la Motherwell, formația din Scoția pentru care Mbulu a evoluat în sezonul 2018/2019, și-au exprimat regretul la aflarea veștii:
"Suntem șocați de vestea decesului lui Christian. Era un tânăr foarte prietenos și plăcut, pe care toată lumea îl aprecia pe Fir Park (n.r. - stadionul lui Motherwell). Gândurile noastre se îndreaptă către familia lui, în această perioadă extrem de grea.", a spus președintele lui Motherwell.
Brentwood, Millwall, Braintree, Motherwell, Crewe Alexandra și Morecambe sunt echipele pentru care Christian Mbulu a evoluat de-a lungul carierei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
FCSB a urcat pe podium în Liga 1, după o victorie cu Academica Clinceni
ACUM 5 ORE
Fotbal
Brentford - Liverpool 3-3. Rezumatul unei partide superbe. Jucătorii echipei gazdă s-au dăruit total
ACUM 5 ORE