Trecut de-a lungul carierei pe la echipe precum Millwall (Anglia) și Motherwell (Scoția), tânărul fotbalist evolua din iarnă la Morecambe FC, formația din League Two (Liga a 4-a engleză).
Tragica veste i-a șocat pe oamenii de la clubul său actual, care au reacționat imediat în mediul online:
"Toți oamenii de la Morecambe sunt extrem de îndurerați de vestea decesului lui Christian Mbulu. Pe această cale, ne dorim să transmitem sincere condoleanțe familiei și prietenilor săi, în aceste momente extrem de dificile.", a fost mesajul oficialilor lui Morecambe.
Fotbal
O nouă afacere marca "super Bayern Munchen". Bavarezii au dat marea lovitură pe piața transferurilor
ACUM 12 MINUTE

Mbulu, jucătorul englez decedat la numai 23 de ani

"Suntem devastați să aflăm că fostul nostru jucător, Christian Mbulu, s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani. Suntem cu sufletul alături de membrii familiei, în aceste clipe grele.", au scris cei de la Millwall.
Și cei de la Motherwell, formația din Scoția pentru care Mbulu a evoluat în sezonul 2018/2019, și-au exprimat regretul la aflarea veștii:
"Suntem șocați de vestea decesului lui Christian. Era un tânăr foarte prietenos și plăcut, pe care toată lumea îl aprecia pe Fir Park (n.r. - stadionul lui Motherwell). Gândurile noastre se îndreaptă către familia lui, în această perioadă extrem de grea.", a spus președintele lui Motherwell.
Brentwood, Millwall, Braintree, Motherwell, Crewe Alexandra și Morecambe sunt echipele pentru care Christian Mbulu a evoluat de-a lungul carierei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM 25 MINUTE
Serie A
Un fotbalist uriaş, în faţa celor mai tari fani din Serie A. Anunţul preşedintelui Salernitanei
ACUM 36 MINUTE