Se întâmpla în 1996, când portughezul se afla abia la începutul carierei sale de manager. Aflat sub aripa lui Sir Bobby, Mourinho încerca să învețe cât mai mult de la tehnicianul englez, precum și de la jucătorii catalani, printre care se număra și Hristo Stoichkov.
Legendarul fotbalist bulgar a povestit un moment oarecum amuzant, în care cineva a crezut că Jose Mourinho era traducător și nicidecum antrenor secund:
Când a ajuns la Barca s-a prezentat ca Jose. Cineva a lansat zvonul că era traducător. Evident, era vorba de o greșeală. Cu toții știam că era implicat în fotbal. Era antrenorul nostru (n.r. - secund) și se transformase într-un prieten foarte bun. | Hristo Stoichkov
Premier League
Samir Nasri și-a anunțat retragerea din activitate la 34 de ani
ACUM 16 MINUTE

Mourinho, 28 de trofee pe banca tehnică

Sir Bobby Robson a petrecut un singur sezon pe Camp Nou, iar apoi a plecat la Newcastle. Managerul englez i-a propus lui Mourinho să vină alături de el în Premier League, însă portughezul l-a refuzat, alegând să rămână încă 3 sezoane la Barcelona, pe postul de asistent al lui Louis van Gaal.
Prima aventură a lui Jose Mourinho ca antrenor principal a avut loc în 2000, pe banca celor de la Benfica. De-a lungul carierei de manager, "The Special One" le-a mai pregătit pe Leiria, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid și Manchester United, reușind să câștige 28 de trofee, printre care și 2 Champions League. În prezent, Mourinho se află la Tottenham și se luptă să prindă un loc în TOP 4 din Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
CR7 și-a setat o prioritate după retragere. "Este o modalitate bună de a începe următorul capitol"
ACUM 29 MINUTE
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
ACUM 2 ORE