Se întâmpla în 1996, când portughezul se afla abia la începutul carierei sale de manager. Aflat sub aripa lui Sir Bobby, Mourinho încerca să învețe cât mai mult de la tehnicianul englez, precum și de la jucătorii catalani, printre care se număra și Hristo Stoichkov.
Legendarul fotbalist bulgar a povestit un moment oarecum amuzant, în care cineva a crezut că Jose Mourinho era traducător și nicidecum antrenor secund:
Când a ajuns la Barca s-a prezentat ca Jose. Cineva a lansat zvonul că era traducător. Evident, era vorba de o greșeală. Cu toții știam că era implicat în fotbal. Era antrenorul nostru (n.r. - secund) și se transformase într-un prieten foarte bun. | Hristo Stoichkov
Liga Campionilor UEFA
Reveniri importante la Liverpool înainte de finala Champions League! Anunțul lui Jurgen Klopp
ACUM 3 ORE

Mourinho, 28 de trofee pe banca tehnică

Sir Bobby Robson a petrecut un singur sezon pe Camp Nou, iar apoi a plecat la Newcastle. Managerul englez i-a propus lui Mourinho să vină alături de el în Premier League, însă portughezul l-a refuzat, alegând să rămână încă 3 sezoane la Barcelona, pe postul de asistent al lui Louis van Gaal.
Prima aventură a lui Jose Mourinho ca antrenor principal a avut loc în 2000, pe banca celor de la Benfica. De-a lungul carierei de manager, "The Special One" le-a mai pregătit pe Leiria, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid și Manchester United, reușind să câștige 28 de trofee, printre care și 2 Champions League. În prezent, Mourinho se află la Tottenham și se luptă să prindă un loc în TOP 4 din Premier League.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Încă un stadion-bijuterie în România! Când ar putea fi inaugurată noua arenă a celor de la Farul
ACUM 4 ORE
UEFA Europa Conference League
Cât a câștigat Istvan Kovacs pentru prezența în finala Conference League
ACUM 4 ORE