Despărțirea de Gaziantep a stârnit un val de rumoare în presa turcă și românească, în contextul în care Șumudică reușise niște rezultate incredibile la cârma echipei. Totuși, declarațiile "marcă înregistrată" l-au costat, oficialii de pe Bosfor decizând că cel mai bine e ca părțile să se despartă.
Tot răul poate fi spre bine pentru antrenorul român, măcar din punct de vedere financiar. Asta pentru că Al-Shabab îl vrea și e gata să îi ofere un salariu mult mai mare decât avea în Turcia. Almowaten.net notează azi că însuși Khaled Al-Baltan, patonul clubului, e tentat de această variantă, iar cadrul pentru ca o întoarcere să aibă loc e unul perfect.
"Se întoarce Șumudică la Al Shabab?", se întreabă jurnaliștii de la almowaten.net, care explică de ce mutarea are șanse mari să se facă.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 7 ORE

Cadrul perfect pentru ca Șumudică să revină la Al-Shabab

Al-Shabab l-a demis de curând pe Pedro Caixinia, iar în acest moment interimatul e asigurat de Carlos Hernandez. Acesta e un tehnician de perspectivă, dar are doar 36 de ani, iar șeicii nu par dispuși să îi ofere mult credit. Asta pentru că și situația din clasament îi determină să viseze. Al-Shabab e pe doi în Arabia Saudită, la doar 3 puncte de Al Hilal, care traversează o formă teribilă (doar o victorie în ultimele 5 partide). E nevoie să se profite la maximum de forma slabă a lui Al Hilal, dar și a lui Al Ahli, care are două eșecuri la rând, astfel că Șumudică poate fi cartea câștigătoare.
Șumudică a fost la cârma lui Al-Shabab în stagiunea 2018-2019, chiar înainte să vină la Gaziantep. A condus echipa în 32 de partide, reușind 16 victorii și 9 egaluri. La clubul din Riyadh e fostul portar al CFR-ului, Arlauskis, dar și doi senegalezi în vogă: Alfred N'Diaye și Makhete Diop.
"Clubul este Al-Shabab, unde am mai fost. Mi-a făcut o ofertă, negociem, suntem aproape și este șansa să colaborăm foarte curând", spunea Șumudică săptămâna trecută, la Digi Sport, dar la acel moment se părea că e vorba doar de o strategie pentru a primi un salariu mai bun la Gaziantep.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 10 ORE