Din ianuarie 2019, Reghecampf a fost sub contract cu Al Wasl, iar din România percepţia era că face treabă bună cu o echipă relativ modestă. Nimic mai neadevărat, susţin arabii, care sunt siguri că modul în care tehnicianul şi-a "betonat" contractul a fost singurul argument pentru a rămâne pe bancă atât de mult timp. Arabii sunt extrem de nerăbdători să obţină rezultate, iar când acestea nu vin antrenorul e sacrificat.
Reghe a rezistat aproape doi ani, devenind al doilea cel mai longeviv antrenor (după Rodolfo Arruabarrena, care a avut super-rezultate pentru club, reuşind cele mai bune performanţe din istoria formaţiei arabe). Dar faptul că românul a rămas antrenor vine doar ca urmare a unei clauze din contract, care i-ar fi făcut pe oficialii lui Al Wasl să îi plătească despăgubiri uriaşe, susţine presa din Emirate. Aceasta ar expirat în această lună, de aici şi despărţirea românului de club.

Mandatul lui Reghecampf la Al Wasl, analizat

2. Bundesliga
Fotbalistul trimis de FCSB în Germania, aproape de revenirea în Liga 1! Anunțul antrenorului
ACUM 29 MINUTE
"651 de zile de suferinţă pentru suporterii lui AlWasl", e titlul materialului din "Emarat Al-Youm", care vorbeşte despre contra-performanţele reuşite de Reghecampf. În toată perioada cât a pregătit trupa arabă, formaţia a avut un procentaj de victorii de doar 40%.
"Antrenorul român a bifat o serie de eşecuri fără precedent. Mandatul său a inclus mai multe înfrângeri istorice, cu câte cinci goluri încasate de fiecare dată. Au fost cele două partide cu Shabab Al-Ahli în campionat şi în Cupa Preşedintelui, două înfrângeri cu Al-Zawraa din Irak în Liga Campionilor Asiei, alte două eşecuri cu Al-Ain şi, în fine, unul cu Sharjah", notează jurnaliştii de la "Emarat Al-Youm", potrivit ProSport.
Pentru Reghecampf urmează probabil FCSB, acolo unde fostul său secund, Toni Petrea şi Tommy Neubert au fost deja instalaţi de ceva timp pentru a îi familiariza pe jucători cu metodele antrenorului.
"FCSB este echipa care m-a ajutat sa ajung in fotbalul mare, deci niciodata nu am sa spun nu. Este a doua familie a mea", spunea Reghe cu puţin timp în urmă, pentru sport.ro.
De-a lungul carierei, Reghecampf le-a mai antrenat pe Gloria Bistrița, Universitatea Craiova, FC Snagov, Concordia Chiajna, FCSB (în două mandate), Al Hilal, Litex Lovech și Al Wahda.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM O ORĂ
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 2 ORE