28 de minute a prins Mitriţa în primul său meci de la împrumutul de la New York City. Suficient să îşi lase amprenta pe scorul final al confruntării Al Ahly - Al Wahda, scor 1-0. Românul a prins un şut foarte bun, în minutul 73, fără speranţe pentru portarul advers, debutând la noua echipă în cel mai fericit mod cu putinţă.

Arabii, despre prestaţia lui Mitriţă

Fotbal
Fotbalul nu mai este cel mai urmărit sport din România! Ce a detronat "sportul rege"
ACUM UN MINUT
Jurnaliştii de la arriyadiyah.com vorbesc despre "golul istoric" al lui Mitriţă, în contextul în care cele trei puncte obţinute de Al Ahly reprezintă atingerea bornei de 600 puncte, de la fondarea primei ligi din Arabia Saudită.
Din sezonul 2008-2009 al Ligii din Arabia Saudită, doar Al Hilal depăşise, până aseară, bariera celor 600 de puncte.
"Al Ahly a beneficiat de prezența permanentă în primele poziții, în ultimele 6 sezoane, câștigând cel puțin 50 de puncte în fiecare dintre stagiuni. Al Ahly trecuse de bariera de 500 de puncte pe 5 octombrie 2018, după victoria în faţa lui Al-Faisal", notează sursa citată.
În schimb, ziariştii de la awrinplus.com vorbesc despre faptul că Mitriţă a devenit marea vedetă a întâlnirii, debutul său instalând echipa în fruntea clasamentului.
"În prima sa apariţie, Alex Mitriţă a răpit toate privirile. A fost vedeta întâlnirii Al Ahly - Al wehda, după ce golul său a stabilit învingătoarea", notează sursa citată, care mai punctează că românul a prins "un şut la care portarul advers nu putea să aibă vreun răspuns".
https://i.eurosport.com/2020/10/20/2918611.png
Romanian Liga I
Dinamo apelează la superstiții înaintea derby-ului cu FCSB!
ACUM 35 MINUTE
Serie A
Fanii Fiorentinei, amenințări incredibile la adresa lui Vlahovic. Vârful e aproape de Juventus
ACUM 2 ORE