Cristiano Ronaldo a avut o criză de nervi la finalul meciului Serbia - Portugalia 2-2, disputat luna trecută, în preliminariile Campionatului Mondial.
În prelungirile partidei de la Belgrad, starul lusitan a reușit să marcheze un gol perfect valabil, însă tușierul Mario Diks i-a comunicat centralului Danny Makkelie că mingea nu a trecut cu toată circumferința linia porții. Decizia lui Diks a fost complet greșită, iar reluările au demonstrat clar acest lucru.
Ronaldo a răbufnit după faza respectivă, și-a aruncat banderola pe gazon și a părăsit terenul cu câteva secunde înaintea fluierului de final.
Fotbal
Everton a revenit de la 0-2 cu Palace și s-a salvat de la retrogradare! Rezumatul unui meci fabulos
ACUM 2 ORE

Tușierul care a anulat golul lui Cristiano Ronaldo din Serbia - Portugalia 2-2 a fost exclus din brigada lui Makkelie

Astăzi, arbitrul central Makkelie a luat decizia finală. Olandezul a hotărât să-l excludă din brigada sa pe tușierul Diks, drept pedeapsă pentru eroarea uriașă comisă în meciul de la Belgrad, prin care a "furat" victoria Portugaliei.
Mario Diks a oferit o primă reacție după decizia conaționalului său, spunând că este extrem de dezamăgit:
"Makkelie mi-a spus că vrea să continue cu un alt asistent, deoarece încrederea în cooperarea noastră a dispărut. Sunt extrem de dezamăgit, mai ales că ar fi trebuit să fiu prezent la Campionatul European.", a spus Mario Diks, pentru publicația olandeză Nos.
Mario Diks va fi înlocuit în brigada lui Makkelie de Jan de Vries, conform jurnaliștilor AD. După meciul dintre Serbia și Portugalia, centralul Makkelie a fost nevoit să-și ceară scuze în mod public față de naționala lusitană.
Fotbal
Imagini fenomenale pe Goodison Park! Fanii lui Everton sărbătoresc pe teren evitarea retrogradării
ACUM 2 ORE
Fotbal
Uluitor! Calvert Lewin a făcut 3-2 pentru Everton contra lui Palace, iar fanii au invadat terenul
ACUM 2 ORE