După moartea tulburătoare a lui Diego Armando Maradona, Argentina a mai primit o lovitură azi. Selecționerul care a dus-o pe Argentina până în finala Campionatului Mondial din 2014, Alejandro Sabella, s-a strins din viață la vârsta de 66 de ani, după ce a fost internat în spital cu cardiopatie, potrivit informațiilor furnizate de presa locală.
Argentinianul a fost aproape să o învingă pe Barcelona lui Pep Guardiola în finala Campionatului Mondial al Cluburilor din 2009. Catalanii s-au impus atunci în fața lui Estudiantes cu 2-1, grație unui gol al lui Lionel Messi marcat în minutul 109 al prelungirilor.Tehnicianul avusese probleme de sănătate în ultimele săptămâni, iar starea de sănătate nu s-a îmbunătățit cu trecerea zilelor.
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Anthony Martial, împrumutat până în vară la Sevilla
ACUM 27 MINUTE

Alejando Sabella s-a stins din viață la 66 de ani

Sabella a fost operat în decembrie 2015, el suferind de hipertensiune şi de sindrom coronarian acut. El s-a avut probleme similare şi în 2016. În anul 2011, când a devenit selecţionerul Argentinei, Sabella a fost prezentat ca anti-Maradona. El a ajuns cu naţionala argentiniană până în finala Cupei Mondiale din 2014 şi a fost criticat la acea vreme de Diego Maradona.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 34 MINUTE
Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM O ORĂ