Fotbaliştii naţionalei Italiei au fost motivaţi de cuvintele englezului Declan Rice înainte de finala EURO 2020, a dezvăluit, pentru The Atletic, Leonardo Bonucci, unul dintre jucătorii care au contribuit decisiv la câştigarea competiţiei din vara acestui an de către Squadra Azzurra.
Rice a spus că Anglia va fi "de zece ori mai pregătită" decât Italia pentru finală, iar cuvintele sale nu au fost bine primite de echipa adversă.
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
ACUM 8 MINUTE
În opinia lui Bonucci, declaraţia lui Rice a fost o greşeală: "Este genul de greşeală pe care o fac tinerii. Nu spui aşa ceva. Nu ar trebui niciodată să spui că vrei ceva mai mult decât altcineva sau că eşti mai bun decât altcineva. Ar trebui să te aşezi mereu la acelaşi nivel cu adversarul tău, să nu stai la vedere şi să loveşti la momentul potrivit. E ceea ce am făcut noi".

Aroganțele au costat Anglia un titlu. "Furia din noi a început să crească"

"Noi nu am spus niciodată că vom câştiga, doar că suntem la un centimetru să mergem mai departe şi să obţinem rezultatul corect. Nu am fost niciodată aroganţi în această privinţă. Am rămas umili şi asta a făcut diferenţa", a spus fundaşul.
https://i.eurosport.com/2021/07/12/3172175.jpg
"Am avut o echipă mare, un antrenor mare şi un staff extraordinar în spatele nostru. A fost ceva cu adevărat special să oferim ţării noastre şi nouă înşine acest tip de bucurie", a adăugat el.
Potrivit acestuia, toate discuţiile despre "fotbalul care se întoarce acasă" au înfuriat Italia.
"N-am fost foarte atenţi la asta până la meciul cu Spania. Apoi furia din noi a început să crească. Noi am vrut să le arătăm că finala nu era cu adevărat decisă", a continuat Bonucci.
În finala de pe Wembley, experimentatul internaţional italian şi-a condus echipa către succes, înscriind golul egalizator, în minutul 67, după ce Anglia reuşise să deschidă rapid scorul, prin Luke Shaw (2), iar apoi a transformat penalty-ul său la loviturile de departajare, contribuind la câştigarea celui de-al doilea titlu continental din istoria Italiei.
Sursa: Agerpres
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Cupa Mondială FIFA
Suma de transfer a lui Richarlison a erupt după primul meci al brazilianului la Cupa Mondială!
ACUM 21 MINUTE
Fotbal
FCSB riscă sancțiuni dure dacă Pintilii rămâne pe bancă! Anunțul șefului Școlii de Antrenori din FRF
ACUM O ORĂ