Ferran Torres joacă în banda dreaptă și poate evolua ca mijlocaș sau extremă. Liverpool speră să profite de această perioadă și să obțină un preț mai scăzut pentru jucătorul de 20 de ani de la Valencia. Bayern Munchen și Manchester City sunt, de asemenea, pe urmele lui Ferran Torres.
Sky Sports spune că Mikel Arteta este un fan al lui Carlos Soler. Spaniolul de 23 de ani este evaluat de Valencia la 40 de milioane de euro. Soler joacă deja de 4 ani în primul 11 al Valenciei și este considerat piesa de legătură de la mijlocul terenului. Scouterii lui Manchester United i l-au prezentat pe Soler lui Solskjaer, iar managerul norvegian a fost foarte încântat de acest mijlocaș.
Premier League
Premier Podcast 36 | Alisson face istorie, Leicester câștigă Cupa, iar Ferran Torres uimește
17/05/2021 LA 14:22
Efectele acestei pandemii de COVID-19 se vor face simțite și pe piața transferurilor. Rămâne de văzut cum vor evolua prețurile jucătorilor în perioada următoare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Manchester City a confirmat transferul lui Ferran Torres pentru 41 de milioane de euro
05/08/2020 LA 03:46
Premier League
Solskjaer pregătește curățenia de iarnă! 7 jucători cu nume ar putea pleca de la United în ianuarie
ACUM 10 ORE