„Toată lumea din Europa visează să distrugă Premier League, iar în Anglia ne-o facem cu mâna noastră. Nu pot înțelege rațiunea aderării la acea competiție, pentru că Anglia deja votase pentru Brexit! Nu cred că Super Liga avea vreo șansă să trăiască, după cum nu am priceput deloc nici comportamentul cluburilor din Premier", a declarat Wenger pentru The Sun.
„Baza culturii sportive europene este să permiți accesul prin performanță la nivelul de top al competiției. Cum să îți imaginezi că fanii ar accepta vreodată ca echipa lor să iasă din campionat ca să poată evolua în Super Ligă? Nu mai spun că prezentarea proiectului a părut de amatori, nepregătită. Mă mir cum de au aderat atâtea cluburi! S-au amăgit probabil că va fi o rezolvare rapidă a problemelor financiare", a adăugat el.

Super Liga Europeană, un proiect eșuat

Liga
Ruptură totală la Barcelona! Laporta l-a mustrat pe Koeman pentru comportamentul din fața presei
ACUM 33 MINUTE
Super Liga Europeană a stârnit reacții puternice din partea fanilor, jurnaliștilor și foștilor mari jucători. De altfel, întreg proiectul a durat practic doar două zile, fiind anulat la scurt timp din cauza reacțiilor negative puternice.
Real Madrid nu s-a retras oficial nici până acum din Super Ligă iar președintele clubului, Florentino Perez, a insistat că proiectul nu este mort și că ar putea fi prezentat din nou într-un format diferit.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu taie în carne vie după meciul de la Hunedoara! Cum își va pedepsi jucătorii
ACUM O ORĂ
League Cup
Man United, out din Cupa Ligii! Solskjaer ratează din fașă încă o șansă de a câștiga un trofeu
ACUM 2 ORE